Легкий рецепт пирога з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Привіт всім ласунам! Сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом приготування смачного яблучного пирога. Рецепт буде дуже легким, а результат приємно здивує. Приступаємо!
Відмінний пиріг з яблуками для всієї родини, який прекрасно підійде до чаю і кави. Пиріг можна подавати зі сметаною, буде дуже смачно! У тісто можна за бажанням додати корицю або ваніль. Насолоджуйтеся смаком пирога з яблуками
- Яблука кисло-солодкі - 4-5 штук
- Яйця - 4-5 штук
- Яєчні білки - 1 штука
- Борошно пшеничне, цукор - по 1 Стакан
- Розпушувач тіста, манна крупа - по 1 Чайна ложка
- Масло вершкове або рослинне - 1 Чайна ложка (для змащування форми )
Починаємо з підготовки основних інгредієнтів.
Яйця розбиваємо в окрему ємність, гарненько збиваємо їх міксером, потім додаємо цукор і знову збиваємо. Попередньо просіюємо борошно і змішуємо її з розпушувачем. Додаємо сухі інгредієнти в яєчно-цукрову суміш, перемішуємо так, щоб маса була однорідною.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Яблука тим часом промиваємо, очищаємо і нарізаємо на шматочки, видаливши серцевину і насіння.
Дно форми для запікання застилає пергаментом, змащуємо маслом і посипаємо манкою.
Викладаємо у форму яблука, заливаємо все тестом і відправляємо в духовку. Випікаємо при 180 градусах протягом 30-35 хвилин.
Пиріг з яблуками готовий, смачного!