Ледачі голубці з цвітної капусти
(покроковий рецепт з фото)
Ледачі голубці не готує тільки ледачий! А чому б не урізноманітнити традиційне і звичне нам блюдо, і не приготувати такі голубці з цвітною капустою. Спробуйте новий смак звичного блюда.
Взагалі-то, рецепт ледачих голубців традиційний і збалансований. Тому дотримуйтесь точно рецептуру. А з цвітною капустою вони виходять не менш смачними!
- Фарш м'ясний - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цвітна капуста - 150 грам
- Мал - 100 грам
- Куряче яйце - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (заливка)
- Помідор - 1 штука (заливка)
- Морква - 1 штука (заливка)
- Часник - 4 зубчики (заливка)
- Зелень - 4 штуки
- Сік томатний - 100 мілілітрів (заливка)
- Олія соняшникова - 1 Ст. Ложка
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки (для панірування)
1. У фаршу додайте подрібнену цибулю, перемішайте.
2. Додайте яйце. Додати сіль, поперчіть.
3. Додайте рис.
4. Суцвіття цвітної капусти дрібно наріжте.
5. Додайте до фаршу і добре перемішайте.
6. Половину моркви наріжте кружальцями і викладіть на дно форми.
7. Частину, що залишилася моркву натріть на тертці, помідор наріжте кубиком.
8. Наступним шаром викладіть нарізані помідори.
9. Сформуйте голубці, обваляйте їх у борошні і викладіть у форму.
10. Потім викладіть натерту моркву, нарізаний часник і нарізану зелень.
11. Залийте томатним соком.
12. Накрийте фольгою і запікайте в духовці при 180 градусах близько години. Перед закінченням запікання зніміть фольгу для зарум'янювання. Смачного!