Ледачі голубці під соусом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите голубці, але не хочете возитися з їх приготуванням, то ви знайшли ідеальний для себе рецепт - ліниві голубці. Блюдо має смак класичних голубців, при цьому готується набагато простіше.
Приготувати ліниві голубці не складніше, ніж відварити картопляне пюре, а наскільки смачніше виходить. Сьогодні подув з вами рецептом, як приготувати ліниві голубці під соусом з томата зі спеціями. Виходить дуже смачно!
- Капуста - 1 кілограм
- Фарш свинячий - 250 грам
- Мал - 0, 5 склянки
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Томатний сік - 200 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець духмяний мелений - 1 щіпка
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Фарш візьміть свинячий або свинячо-яловичий, вони ідеально підійдуть для приготування цієї страви.
Цибуля натріть на дрібній тертці, а цибуля поріжте дрібними кубиками.
Спассеруйте в невеликій кількості рослинного масла цибулю і моркву.
Додайте фарш і обсмажте на повільному вогні, поки рідина, яка виділиться з фаршу, не випарується.
Мал відварити до напівготовності в злегка підсоленій воді і відкиньте на друшляк, щоб стегка зайва рідина. Надішліть рис в сковороду і готуйте пару хвилин.
Тим часом нашинкуйтекапусту, як на борщ, а потім добре пам'ятаєте руками.
Надішліть капусту в сковороду, перемішайте і готуйте 5 хвилин.
Додайте томатний сік, сіль, перець. Можна також покласти лавровий лист, трохи часнику. Перемішайте і тушкуйте під кришкою до м'якості всіх інгредієнтів.
Ледачі голубці під соусом готові. Смачного!