«ледачі» еклери з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Вам подобаються еклери, але щоб їх приготувати доводиться витрачати багато сил і часу і ви відмовляєте собі в задоволенні насолоджуватися ними? А з цим рецептом ви зможете легко і просто їх приготувати!
"ледачі" еклери або, як їх називають в Америці, popoverи - це знахідка для тих, у кого звичайні класичні еклери не вдаються. Та й мороки з класичними більше, чи не так? Я розповім вам, як швидко, просто і легко можна приготувати не менш смачні "ледачі" еклери з сирною начинкою. Приготуйте їх і, я думаю, вам сподобається:)
- Молоко - 220 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 140 грам(1 склянка( 200 мл) з гіркою)
- Яйця - 2 штуки
- Вершкове масло - 1-1, 5 Ст. Ложки (розтоплене)
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Вершки - 150 мілілітрів (не менше 30 % )
- Rikotta - 200 грам (або сир)
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
- Лимонний сік - 2 чайних ложки
2. Додамо розтоплене масло і половину молока. Розмішуємо до однорідності.
4. І тепер доливаємо молоко, що залишилося. Розмішуємо.
6. Розливаємо тісто по формах для кексів, нам їх знадобиться 12 штук. Наповнюємо формочки трохи більше ніж на половину обсягу.
8. Приготовим начинку. Збиваємо вершки з цукровою пудрою, ванільним цукром і лимонним соком до пишної і стійкої піни.
10. У мене було трохи тертого шоколаду, я вирішила і його відправити в начинку. Можна додати дрібні солодкі ягоди - чорницю, суницю. Перемішуємо.
12. Заповнюємо начинкою.
14. Смачного!