Рецепт «ледачі» еклери з сирною начинкою фото

«ледачі» еклери з сирною начинкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Вершки , Сир , Яйця , Молоко , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Вам подобаються еклери, але щоб їх приготувати доводиться витрачати багато сил і часу і ви відмовляєте собі в задоволенні насолоджуватися ними? А з цим рецептом ви зможете легко і просто їх приготувати!

Опис приготування:

"Ледачі" еклери або, як їх називають в Америці, popoverи - це знахідка для тих, у кого звичайні класичні еклери не вдаються. Та й мороки з класичними більше, чи не так? Я розповім вам, як швидко, просто і легко можна приготувати не менш смачні"ледачі" еклери з сирною начинкою. Приготуйте їх і, я думаю, вам сподобається:)

  • Молоко - 220 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 140 грам(1 склянка( 200 мл) з гіркою)
  • Яйця - 2 штуки
  • Вершкове масло - 1-1, 5 Ст. Ложки (розтоплене)
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
  • Вершки - 150 мілілітрів (не менше 30 % )
  • Rikotta - 200 грам (або сир)
  • Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 0, 5 чайних ложки
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
& Quot; Ледачі
1. Насамперед включаємо духовку, нехай нагрівається до 230 градусів. І готуємо тісто. Молоко нам знадобиться тепле, підігріте приблизно до 30 градусів. Масло розтопити, але воно не повинно бути гарячим. Забиваємо в миску яйця і збиваємо їх з сіллю.
& Quot; Ледачі
2. Додамо розтоплене масло і половину молока. Розмішуємо до однорідності.
& Quot; Ледачі
3. Всипаємо борошно і розмішуємо, тісто не повинно бути з грудочками.
& Quot; Ледачі
4. І тепер доливаємо молоко, що залишилося. Розмішуємо.
& Quot; Ледачі
5. Тісто виходить рідким, як на млинці. Я перемішувала все віночком, але можна і міксером.
& Quot; Ледачі
6. Розливаємо тісто по формах для кексів, нам їх знадобиться 12 штук. Наповнюємо формочки трохи більше ніж на половину обсягу.
& Quot; Ледачі
7. І ставимо в духовку. Випікаємо 15 хвилин при температурі 230, а потім ще 15 хвилин при 160 градусах. Але стежте за випічкою, адже духовки у всіх різні і ні в якому разі не відкривайте духовку під час випікання! ! Виймаємо готові еклери з форми, нехай остигають.
& Quot; Ледачі
8. Приготовим начинку. Збиваємо вершки з цукровою пудрою, ванільним цукром і лимонним соком до пишної і стійкої піни.
& Quot; Ледачі
9. Додамо рикотту або протертий через сито сир і збиваємо до однорідності.
& Quot; Ледачі
10. У мене було трохи тертого шоколаду, я вирішила і його відправити в начинку. Можна додати дрібні солодкі ягоди - чорницю, суницю. Перемішуємо.
& Quot; Ледачі
11. Остигнули"ледачі" еклери розрізаємо ближче до вершини - робимо кришечку.
& Quot; Ледачі
12. Заповнюємо начинкою.
& Quot; Ледачі
13. А зверху можна просто посипати цукровою пудрою або залити розтопленим шоколадом, цукровою глазур'ю - вирішувати вам
& Quot; Ледачі
14. Смачного!

Схожі рецепти