Рецепт Лаймовий чізкейк фото

Лаймовий чізкейк
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто , Фрукти
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Десерти , Чізкейк
Кількість порцій: 6-9
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Лайязикай чізкейк - один з найулюбленіших пирогів американців. Приготування його - досить складний процес, але скажу, що воно того варто! Спробуйте і ви не пошкодуєте!

Опис приготування:

Отже, по даним рецептом приготувати лайязикай чізкейк легко і просто! наприклад, основа для чізкейку готується зі звичайного меленого печива, що автоматично спрощує завдання - вам не потрібно буде довго возитися з тестом.

Начинку для чізкейку не потрібно ні варити, ні смажити. При всій своїй простоті пиріг дуже смачний - він ніжний і приємно кислий.

  • Мелене печиво - 2 склянки (наприклад - Ювілейне)
  • Вершкове масло - 110 грам
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Лайми - 6-8 штук
  • Яйця - 2 штуки
  • Згущене молоко - 2 штуки (банки)
  • Сир Філадельфія - 200 грам
  • Цукрова пудра - 2 чайних ложки
лайязикай чізкейк - фото крок 1
Спочатку готуємо основу. Для цього візьмемо дві склянки печива і перемелемо його в крихту за допомогою блендера.
лайязикай чізкейк - фото крок 2
Потім в мисці змішаємо крихту з вершковим маслом і цукром. Гарненько перемішуємо руками.
лайязикай чізкейк - фото крок 3
Потім тісто з крихти викладаємо у форму для випікання і робимо бортики в три сантиметри. Далі основу ставимо випікатися в попередньо розігріту до 180 градусів духовку на 8 хвилин. Основа повинна придбати золотистий відтінок.
лайязикай чізкейк - фото крок 4
З одного лайма натираємо цедру на дрібній тертці.
лайязикай чізкейк - фото крок 5
З лаймов вичавлюємо сік. Має вийти 250 - 300 мілілітрів.
лайязикай чізкейк - фото крок 6
Далі в мисці за допомогою віночка змішуємо: згущене молоко, яйце, цедру і сік лайма.
лайязикай чізкейк - фото крок 7
Потім начинку виливаємо на остигнула основу і ставимо випікатися в духовку при 160 градусах на 30 хвилин.
лайязикай чізкейк - фото крок 8
Готуємо топпинг. Для цього в глибокій мисці вершковий сир збиваємо з цукровою пудрою до легкості.
лайязикай чізкейк - фото крок 9
Топпінг акуратно викладаємо на остигнула начинку.
лайязикай чізкейк - фото крок 10
Чізкейк посипаємо цедрою і прикрашаємо скибочками лайма, ставимо в холодильник мінімум на 3 годину, а краще на всю ніч.
лайязикай чізкейк - фото крок 11
Після того як чізкейк остаточно застиг, знімаємо форму і десерт готовий!

Схожі рецепти