Рецепт Лаймовий тарт фото

Лаймовий тарт
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто, Фрукти
Вегетаріанське харчування
На полуденок, На святковий стіл
Випічка, Солодке, Торти

Лайязикай тарт - це ніжна кисло-солодка начинка з хрусткою основою. Цей традиційний Американський відкритий пиріг родом з Флориди. Начинка ніжна з приємною кислинкою.

Дуже насичений за смаком і в той же час дуже ніжний по текстурі. Лайязикай тарт - дуже смачний і простий у приготуванні десерт. Начинка ніжна, з яскравим і сильним лайязикам смаком, кремообразная і душевна, а основа хрустка. Робити цей тарт неймовірно легко: основа готується з меленого печива, а для начинки потрібно просто змішати всі інгредієнти разом.

  • Вапно - 4 штуки
  • Пісочне печиво - 250 грам
  • Топлене вершкове масло - 125 грам
  • Згущене молоко - 400 грам
  • Яєчний жовток - 4 штуки
лайязикай тарт - фото крок 1
1. За допомогою блендера подрібніть печиво в крихту. Додайте до нього розтоплене вершкове масло.
лайязикай тарт - фото крок 2
2. У форму для тарта утрамбуйте печиво, сформуйте рівний корж. Спечіть його протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.
лайязикай тарт - фото крок 3
3. Натріть цедру лайма на дрібній тертці. Видавіть сік за допомогою соковижималки.
лайязикай тарт - фото крок 4
4. Збийте міксером згущене молоко, жовтки, цедру і сік лайма на середній швидкості.
лайязикай тарт - фото крок 5
5. Влийте крем в корж тарта і запечіть його ще 15 хвилин в духовці. Охолодіть тарт протягом півгодини в холодильнику, подавайте десерт до столу.

Схожі рецепти