Лаймовий тарт
(покроковий рецепт з фото)
Лайязикай тарт - це ніжна кисло-солодка начинка з хрусткою основою. Цей традиційний Американський відкритий пиріг родом з Флориди. Начинка ніжна з приємною кислинкою.
Дуже насичений за смаком і в той же час дуже ніжний по текстурі. Лайязикай тарт - дуже смачний і простий у приготуванні десерт. Начинка ніжна, з яскравим і сильним лайязикам смаком, кремообразная і душевна, а основа хрустка. Робити цей тарт неймовірно легко: основа готується з меленого печива, а для начинки потрібно просто змішати всі інгредієнти разом.
- Вапно - 4 штуки
- Пісочне печиво - 250 грам
- Топлене вершкове масло - 125 грам
- Згущене молоко - 400 грам
- Яєчний жовток - 4 штуки
1. За допомогою блендера подрібніть печиво в крихту. Додайте до нього розтоплене вершкове масло.
2. У форму для тарта утрамбуйте печиво, сформуйте рівний корж. Спечіть його протягом 15 хвилин при температурі 180 градусів.
3. Натріть цедру лайма на дрібній тертці. Видавіть сік за допомогою соковижималки.
4. Збийте міксером згущене молоко, жовтки, цедру і сік лайма на середній швидкості.
5. Влийте крем в корж тарта і запечіть його ще 15 хвилин в духовці. Охолодіть тарт протягом півгодини в холодильнику, подавайте десерт до столу.