Лаваш з гарбузом в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ніжна і ароматна випічка для любителів гарбуза! Для економії часу пропоную скористатися лавашем. Запевнюю вас, буде дуже смачно!
Пропоную приготувати лаваш з гарбузом в духовці - просте і корисне блюдо. Випічка виходить соковитою, ніжною, ароматної і смачної! До начинці крім гарбуза можна додати яблука, горіхи, корицю, цедру лимона. Орієнтуйтеся на свої переваги.
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Гарбузове пюре - 250 грам
- Ізюм - 50 грам
- Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 50 грам
- Яйце - 1 штука
- Вершки - 50 мілілітрів
- Крохмаль - 2 Ст. Ложки
- Цукор - скибочку
Підготуйте необхідні інгредієнти.
Ізюм залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
До гарбузовому пюре додайте промитий і обсушену родзинки, апельсинову цедру, цукор і крохмаль.
Перемішайте. Начинка готова.
Кожен лаваш змастіть м'яким вершковим маслом. Зверху покладіть начинку, відступивши трохи від одного краю.
Поверніть рулет. Таким чином у нас повинно вийти два рулету з начинкою.
Розріжте кожен рулет на три рівні частини і покладіть щільно один до одного в змащену маслом форму для запікання.
З'єднайте вершки з яйцем і цукром. Полийте рулети вершковою сумішшю. За бажанням верх можна присипати цукром. Випікайте при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
Лаваш з гарбузом в духовці готовий. Остудіть, розріжте на порції і подавайте до столу.
За бажанням можна посипати цукровою пудрою. Смачного!