Рецепт Лаваш з гарбузом в духовці фото

Лаваш з гарбузом в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Овочі , Лаваш , Гарбуз
Низькокалорійні
На полуденок , На сніданок
Випічка , Десерти , Страви з начинкою
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ніжна і ароматна випічка для любителів гарбуза! Для економії часу пропоную скористатися лавашем. Запевнюю вас, буде дуже смачно!

Опис приготування:

Пропоную приготувати лаваш з гарбузом в духовці - просте і корисне блюдо. Випічка виходить соковитою, ніжною, ароматної і смачної! До начинці крім гарбуза можна додати яблука, горіхи, корицю, цедру лимона. Орієнтуйтеся на свої переваги.

  • Лаваш тонкий - 2 штуки
  • Гарбузове пюре - 250 грам
  • Ізюм - 50 грам
  • Апельсинова цедра - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Вершки - 50 мілілітрів
  • Крохмаль - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - скибочку
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 2
Ізюм залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 3
До гарбузовому пюре додайте промитий і обсушену родзинки, апельсинову цедру, цукор і крохмаль.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 4
Перемішайте. Начинка готова.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 5
Кожен лаваш змастіть м'яким вершковим маслом. Зверху покладіть начинку, відступивши трохи від одного краю.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 6
Поверніть рулет. Таким чином у нас повинно вийти два рулету з начинкою.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 7
Розріжте кожен рулет на три рівні частини і покладіть щільно один до одного в змащену маслом форму для запікання.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 8
З'єднайте вершки з яйцем і цукром. Полийте рулети вершковою сумішшю. За бажанням верх можна присипати цукром. Випікайте при температурі 180 градусів близько 30 хвилин.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 9
Лаваш з гарбузом в духовці готовий. Остудіть, розріжте на порції і подавайте до столу.
лаваш з гарбузом в духовці - фото крок 10
За бажанням можна посипати цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти