Лаваш дріжджовий

Лаваш - прісний білий хліб у вигляді тонкої коржі з пшеничного борошна, поширений переважно у народів Кавказу, в Ірані, Афганістані та в інших азіатських регіонах. Ділюся рецептом лаваша!
опис приготування:
Приготувати дріжджовий лаваш дуже просто, та й перелік продуктів простий. Виходить дуже смачний хліб, неможливо втриматися, щоб не відламати шматочок ароматної хрусткою коржі. Дивіться покроковий рецепт і печіть із задоволенням!
- борошно— 300 грам
- вода— 200 мілілітрів
- дріжджі— 7 грам(свіжі, пресовані)
- сіль— 1 Чайна ложка
- цукор— 1 Чайна ложка






Схожі рецепти

Дріжджовий хліб з нори
Спосіб приготування домашнього хліба з використанням морських водоростей (нори) припаде до душі всім, хто любить незвичайну і корисну випічку. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: В даному рецепті передбачено випікання в мультиварці, однак цей хліб можна спекти і в духовці. Час випічки пр...
читати далі
Дріжджовий паска
Дріжджовий паска у мене асоціюється з Великоднем. Заздалегідь зберігаю великі бляшані банки і думаю про той час, коли настане весна, будемо обмінюватися яйцями і є м'який паску, залитий глазур'ю. опис приготування: Приготувати дріжджовий паска, взагалі-то, не складно, єдине, це вимагає часу. Т...
читати далі
Дріжджовий пиріг на кефірі
Цей рецепт прекрасний тим, що тісто для пирога, приготованого по ньому, виходить повітряним, смачним. При цьому його з легкістю можна комбінувати з абсолютно будь-якою начинкою на свій смак. опис приготування: Як приготувати дріжджовий пиріг на кефірі: 1) Для того, щоб дріжджі піднялися, висип...
читати далі
Дріжджовий пиріг «троянди»
Приготувати пиріг дуже навіть нескладно. Він виходить дуже гарний, а на смак просто принадність. кількість порцій: 8 молоко— 250 мілілітрів дріжджі— 11 грам цукор— 3-4 Ст. ложок(плюс 2-3 столові ложки в начинку) сіль— 1 Чайна ложка яйце— 1 штука борошно— За смаком Рослинна олія— 5 Ст. ложок кар...
читати далі
Дріжджовий пиріг з абрикосами
Для тих, хто ще не пробував свої сили в приготуванні пирогів з дріжджового тіста, пропоную рецепт пирога, який виходить завжди. головний секрет — свіжі дріжджі. А відмінний смак і вигляд я обіцяю! опис приготування: Поспішаю поділиться рецептом самого вдалого тесту, з якого можна приготувати п...
читати далі