Рецепт Лангет з грибами фото

Лангет з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
М'ясо , Яловичина , Гриби , Говяжа вирізка , Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Ланже
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Ланже - це відоме блюдо з м'яса, яке готують з м'яких частин яловичини. Сьогодні кулінарні смачні стали настільки різноманітними, що кожне блюдо можна доповнити іншими інгредієнтами.

Опис приготування:

Традиційно лангет готується з яловичини або свинини, подається зі свіжими овочами та зеленню, а також з гарніром. В даному випадку гарніром виступають гриби, які, як не дивно, відмінно поєднуються з яловичиною. М'ясо обсмажують з обох боків до золотистого кольору, після чого готуються печериці. Подається лангет з грибами в гарячому вигляді. Пріячтного апетиту!

  • Яловичина - 800-1000 грам
  • Печериці - 500 грам
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
лангет з грибами - фото крок 1
1. Лангет являє собою тонкий шматок м'яса у формі язика. Готується лангет з яловичини, свинини, індички і навіть з курячого філе. У нашому випадку - це яловичина. Крім того, я вирішила урізноманітнити блюдо грибами, які виступають в даному випадку в формі гарніру.
лангет з грибами - фото крок 2
2. Для приготування лангет нам знадобиться м'яка частина яловичини. Нарізаємо її на частини товщиною не більше 1 см. Нарізані шматочки слід трохи відбити, після чого посолити і поперчити.
лангет з грибами - фото крок 3
3. Лангети обсмажуються на рослинній олії на добре розігрітій сковороді.
лангет з грибами - фото крок 4
4. Обсмажуємо з обох боків до рум'яної скоринки, після чого викладаємо на блюдо і приступаємо до грибам.
лангет з грибами - фото крок 5
5. Нарізаємо печериці на 4-6 частин. Обсмажуємо їх так само, як і лангети - на рослинній олії.
лангет з грибами - фото крок 6
6. Викладаємо на блюдо сервіровки готові лангет і печериці. При бажанні можна подати свіжі овочі або зробити гарнір з картоплі.

Схожі рецепти