Рецепт Лакуми по-кабардинськи фото

Лакуми по-кабардинськи
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування
На полуденок , Для дітей
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Всім любителям простий випічки без зайвого клопоту дуже рекомендую звернути увагу на цей нескладний варіант, як приготувати лакуми по-кабардинськи.

Опис приготування:

1. Щоб приготувати лакуми по-кабардинськи в домашніх умовах потрібно для початку замісити простеньке тісто. У невеликій кількості теплого молока розчинити дріжджі і дайте їм почати"працювати" .

2. Паралельно збийте в глибокій мисці яйце з сіллю і цукром.

3. Просійте борошно з содою.

4. З'єднайте дріжджі з вершковим маслом, збитим яйцем, молоком і борошном. Замісити м'яке, еластичне тісто, яка не буде липнути до рук.

5. Накрийте його чистим рушником і залиште в теплому місці.

6. Після того, як тісто підійде перший раз, обомніте його і знову дайте підійти.

7. Готове тісто розкачати на присипаної борошном поверхні так, щоб товщина його була близько 1.5-2 см.

8. Гострим ножем наріжте пласт тесту на невеликі квадратики або прямокутники.

9. Розжарити в сковороді з високими бортами масло і смажте коржі до рум'яної скоринки.

Ось і весь секрет, як приготувати лакуми по-кабардинськи. Перед подачею їх можна присипати цукровою пудрою, доповнити сиропом або варенням, наприклад.

  • Дріжджі - 1 Чайна ложка
  • Молоко - 0.5 L
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Сода - 1 щіпка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Борошно - 1 кілограм
  • Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. Щоб приготувати лакуми по-кабардинськи в домашніх умовах потрібно для початку замісити простеньке тісто. У невеликій кількості теплого молока розчинити дріжджі і дайте їм почати"працювати" .

2. Паралельно збийте в глибокій мисці яйце з сіллю і цукром.

3. Просійте борошно з содою.

4. З'єднайте дріжджі з вершковим маслом, збитим яйцем, молоком і борошном. Замісити м'яке, еластичне тісто, яка не буде липнути до рук.

5. Накрийте його чистим рушником і залиште в теплому місці.

6. Після того, як тісто підійде перший раз, обомніте його і знову дайте підійти.

7. Готове тісто розкачати на присипаної борошном поверхні так, щоб товщина його була близько 1.5-2 см.

8. Гострим ножем наріжте пласт тесту на невеликі квадратики або прямокутники.

9. Розжарити в сковороді з високими бортами масло і смажте коржі до рум'яної скоринки.

Ось і весь секрет, як приготувати лакуми по-кабардинськи. Перед подачею їх можна присипати цукровою пудрою, доповнити сиропом або варенням, наприклад.

Схожі рецепти