Квас з вівса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 дн. 9 г. 0 хв.
Овес - це дуже корисно! Приготований з нього квас прекрасно регулює обмін речовин в організмі, позбавляє від шлаків, знижує рівень цукру в крові і чудово втаязикє спрагу в спекотний час!
Опис приготування:
Це класичний рецепт приготування квасу з вівса. Як я вже писав вище, такий квас володіє багатьма корисними властивостями і"полегшує" життя нашому організму. Дуже добре вживати цей напій, після інтенсивних занять спортом. Здорово і корисно, обов'язково спробуйте!
- Овес - 1 Склянка
- Вода холодна - 3 L (фільтрована)
- Цукор - 5 Ст. Ложок
Вам знадобиться стакан вівса.
Овес ретельно промиваємо.
Висипаємо овес в 3х літрову банку, додаємо цукор.
Заливаємо фільтрованої холодною водою і гарненько все перемішуємо. Ми залишаємо під марлею на три доби.
Квас готовий! Зливаємо всю воду і заливаємо свіжу. Після трьох діб бродіння - квас готовий до вживання!
Смачного!