Рецепт Квас із пшеничного борошна фото

Квас із пшеничного борошна
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Пшоно і пшениця
Рецепти без шкоди
На полуденок , Для дітей , На природу
Напої , Квас
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 дн. 14 г. 0 хв.

Білий квас, приготований на основі борошна, відмінно підійде для приготування окрошки і усіляких похлебок. Я вже мовчу про те, що це прекрасний самостійний напій. Смачно і корисно!

Опис приготування:

Перед вами простий рецепт приготування квасу з пшеничного борошна. Квас можна вживати відразу після го охолодження в холодильнику, але я рекомендую почекати ще 1-2 дня, смак буде набагато краще і більш насиченою. Пийте квас кожен день, перед прийомом їжі і вже через кілька днів ви відчуєте, що ваш імунітет міцнішає, а здоровий дух зашкалює!

  • Борошно пшеничне - 0, 5 склянки
  • Дріжджова закваска - 1 Чайна ложка (готова)
  • Ізюм - 10 штук
  • Вода - 3 L (очищена)
  • Солод житній - 1 Склянка (мелений)
квас із пшеничного борошна - фото крок 1
Борошно і солод заваріть одним літром окропу, ретельно перемішайте і перекладіть в ємність для бродіння. Коли сусло охолоне - додаємо закваску і родзинки. Ми залишаємо на 24 годину, через добу додайте решту холодну воду і залиште ще на 24 годину, при кімнатній температурі.
квас із пшеничного борошна - фото крок 2
Квас процідіть і розлийте по пляшках. Зберігайте їх в холодильнику.
квас із пшеничного борошна - фото крок 3
Пийте на здоров'я!

Схожі рецепти