Каша із пшеничного борошна
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.
Рецепт для молодих матусь. Така кашка підходить для першого прикорму маленьких діток, тільки переконайтеся, що у дитини немає алергії на коров'яче молоко. Хоча його цілком можна замінити звичайною водою.
Опис приготування:
Для діток більш старшого віку ароматизують кашу корицею або ваніллю. Також молоко можна послабити або повністю замінити водою.
- Борошно пшеничне - 2 Ст. Ложки
- Цукор - За смаком
- Сіль - За смаком
- Молоко - 1 Склянка
- Обкладинка - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
У каструлю всипте борошно, сіль, цукор.
Додайте молоко.
Варіть на невеликому вогні до загусання.
Каша готова. Смачного!