Рецепт Тортилля із пшеничного борошна фото

Тортилля із пшеничного борошна
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Тісто , Борошно , Пшеничне борошно , Цільнозернове борошно
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На швидку руку , На природу
Випічка
Кількість порцій: 12
Час приготування: 50 хв.

Тортилью можна купити в магазині, проте, рецепт її приготування настільки простий, що навіть дитині під силу приготувати. Записуйте і ви рецепт, як приготувати тортилью з пшеничного борошна.

Опис приготування:

Тортілья повсякденно використовується в мексиканській кухні: її подають з соусами, а також їдять її замість хліба. Її можна приготувати з пшеничного або кукурудзяного борошна. Її можна їсти відразу зі сковороди або після охолодження. Коржі відмінно зберігаються в пластиковому пакеті.

  • Цільнозернове борошно - 1 Склянка
  • Борошно пшеничне - 1 Склянка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 чайних ложки
  • Вода - 3/4 склянки
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 1
1. Змішайте в мисці цельнозерновую борошно з пшеничного, додайте сіль, розпушувач.
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 2
2. У склянку з теплою водою додайте рослинне масло і влийте в борошняну суміш, перемішайте гарненько.
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 3
3. Замісити тісто і залиште його на 10 хвилин.
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 4
4. Розділити тісто 12 частин.
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 5
5. Кожну частину тіста скачайте в кульку і залиште ще на 10 хвилин.
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 6
6. Кожен кульку за допомогою качалки розкачайте тонко, obrezhyte кінець.
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 7
7. Розігрійте сковороду і викладіть на неї корж, обсмажте з двох сторін до появи пухирців.
тортилля із пшеничного борошна - фото крок 8
8. Перекладіть готові коржі в контейнер або в пакет і зберігайте в холодильнику близько 10 днів.

Схожі рецепти