Курячий сирний суп
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.
Дуже смачний, ароматний і красивий на вигляд, - і все це стосується цього простого рецепту курячого сирного супу! Готується дуже швидко, так як картоплю ми замінимо макаронами. Рекомендую спробувати!
Опис приготування:
Такий простий рецепт курячого сирного супу мені дуже подобається своїм насиченим смаком, - адже тут і обсмажене філе, і гриби, і сир свою лепту вносить! Так що будьте впевнені, - звичайний напівпрозорий ріденький суп в цей раз не вийде! Дуже ситний і густий, а вже який аромат йде… словами не передати, рекомендую настійно!
- Бульйон - 3 L
- Куряче філе - 200 грам
- Печериці - 200 грам
- Макарони - 100 грам
- Плавлений сирок - 1-2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
1. Бульйон поки ставимо розігріватися, а куряче філе обсмажити на олії до появи рум'яної скоринки.
2. Коли бульйон закипів, - додаємо до нього обсмажену курку, плавлений сирок, макарони. На маленькому вогні варимо до готовності макаронів, постійно помішуючи.
3. А тим часом на тій же сковороді, де смажилася курка, обсмажити подрібнену цибулю разом з грибами. Солимо, перчимо до смаку.
4. У вже готовий вершковий суп домішуємо грибну заправку - і подаємо! Смачного!