Курячий бульйон з пампушками
(покроковий рецепт з фото)
У мене це блюдо викликає відчуття чогось домашнього, ніжного і дуже смачного. Ароматні пампушки, прозорий, правильно зварений курячий бульйон ... Що може бути смачніше? Так що давайте приготуємо!
Дуже рекомендую спробувати приготувати таку страву. Дуже смачні пампушки з ніжним, прозорим бульйоном поєднуються як не можна краще! До того ж, мій варіант, як приготувати курячий бульонс з пампушками дуже докладно розповість про всі тонкощі готування!
- Молоко - 0, 5 склянки
- Вода - 0, 5 склянки
- Рослинна олія - 0, 5 склянки
- Борошно пшеничне - 2 склянки
- Борошно грубого помелу - 1 Склянка
- Куряче м'ясо відварне - 200 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 1 Чайна ложка
- Часник, зелень - За смаком
Для приготування пампухів в стакан влийте молоко (до половини склянки). Зігрійте його в мікрохвильовці.
Потім долийте холодної води, зменшивши таким чином температуру молока. У склянку рідини додайте 1 немає. Ложку солі і 1 ст. Ложку сахара. Додайте 1, 5 немає. Ложки сухих дріжджів. Розмішайте.
Змішайте 1 склянка борошна грубого помелу і 2 склянки звичайної пшеничної муки.
Влийте до борошна склянку підготовленої рідини. Замісити тісто. Влийте рослинне масло - і знову замісити тісто.
Затягніть миску плівкою, залиште її на 1-2 годину. Тісто має збільшитися в обсязі.
Розділіть тісто на кілька частин (6 або 8). Змастіть руки рослинним маслом, з кожної частини тесту скачайте кульку. Покладіть кульки тесту в форму для випічки. Форму попередньо потрібно змастити рослинним маслом. Я дно форми застелила пергаментом.
Дайте тесту піднятися. Накрийте тісто у формі плівкою. Дайте йому постояти в теплому місці 30 хвилин.
Розігрійте духовку 200 градусів. Випікайте пампушки в духовці 30 хвилин. Потім дістаньте пампушки з духовки. Не виймаючи з форми, полейте пампушки смесью ( 3 ст. Ложки рослинної олії, трохи рубленого кропу, видавлений через прес зубчик часнику, дрібка солі, щіпка меленого перцю).
У каструлю помістіть куряче м'ясо. Я беру куряче філе. Воно більш дієтичне і менш жирне. До м'яса додайте трохи рубаного лука, моркви і болгарського перцю.
Варіть на невеликому вогні бульйон близько 30 хвилин. В кінці варіння додайте трохи солі і перцю. М'ясо вийміть з бульйону. Наріжте невеликими кубиками. Трохи м'яса помістіть в миску. Залийте прозорим бульйоном і додайте трохи зелені.