Суп с пампушками
(покроковий рецепт з фото)
Всі знають поєднання "борщ з пампушками" . Але іноді хочеться щось змінити в класичному рецепті і створити новий, нітрохи не гірше за попередній. Саме так і з'явився мій наступний експеримент.
Ділюся з вами тим, як приготувати суп з пампушками, а точніше - томатний суп-пюре. Спочатку овочі треба буде запекти, а потім подрібнити. А для випічки ідеально підійшов йогурт в якості основи. Вироби вийшли повітряними, тануть у роті. Оригінальне поєднання в рецепті здивує і обрадує багатьох.
- Помідор - 1 кілограм
- Вершкове масло - 50 грам
- Цукрова пудра - 50 грам
- Борошно - 150 грам
- Ізюм - 50 грам
- Бульйон овочевий - 300 мілілітрів
- Йогурт натуральний - 150 мілілітрів
- Ріпчасту цибулю червоний - 2 штуки
- Перець чилі - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Винний оцет - 2 Ст. Ложки
- Гострий томатний соус - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Апельсин - 1 штука
- Розмарин - 1 Ст. Ложка
- Крем - За смаком
Наріжте помідори, цибуля і перець. Вставте їх у вигляді ogneupornuû. Зверху присипте подрібненим часником і сіллю. Додайте масло і перемішайте.
Запікайте овочі при 180 градусах в духовці протягом 25-30 хвилин.
Подрібніть запечені овочі в блендері. Перелийте їх в каструлю, додавши винний оцет, бульйон і томатний соус. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть його протягом 5 хвилин.
Тепер займіться пампушками. М'яке вершкове масло змішайте з цукровою пудрою. Додайте яйце, ще раз перемішайте.
В іншій мисці перемішайте соду з борошном і сіллю. До яєчної маси всипте половину борошняної і частина йогурту. Перемішайте. Потім додайте решту частини. Замішайте тісто.
У тісто додайте родзинки, розмарин, а також цедру з одного апельсина. Акуратно все перемішайте.
Розкладіть тісто по формах. Випікайте пампушки протягом 25 хвилин при 200 градусах.
Подавайте томатний суп зі сметаною і зеленню, а також з пампушками. Смачного!