Суп с пампушками 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Всі знають поєднання "борщ з пампушками" . Але іноді хочеться щось змінити в класичному рецепті і створити новий, нітрохи не гірше за попередній. Саме так і з'явився мій наступний експеримент.
Ділюся з вами тим, як приготувати суп з пампушками, а точніше - томатний суп-пюре. Спочатку овочі треба буде запекти, а потім подрібнити. А для випічки ідеально підійшов йогурт в якості основи. Вироби вийшли повітряними, тануть у роті. Оригінальне поєднання в рецепті здивує і обрадує багатьох.
- Помідор - 1 кілограм
 - Вершкове масло - 50 грам
 - Цукрова пудра - 50 грам
 - Борошно - 150 грам
 - Ізюм - 50 грам
 - Бульйон овочевий - 300 мілілітрів
 - Йогурт натуральний - 150 мілілітрів
 - Ріпчасту цибулю червоний - 2 штуки
 - Перець чилі - 2 штуки
 - Яйце - 1 штука
 - Часник - 2 зубчики
 - Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
 - Винний оцет - 2 Ст. Ложки
 - Гострий томатний соус - 1 Ст. Ложка
 - Зелень - За смаком
 - Сіль - За смаком
 - Сода - 0, 5 чайних ложки
 - Апельсин - 1 штука
 - Розмарин - 1 Ст. Ложка
 - Крем - За смаком
 

Наріжте помідори, цибуля і перець. Вставте їх у вигляді ogneupornuû. Зверху присипте подрібненим часником і сіллю. Додайте масло і перемішайте.

Запікайте овочі при 180 градусах в духовці протягом 25-30 хвилин.

Подрібніть запечені овочі в блендері. Перелийте їх в каструлю, додавши винний оцет, бульйон і томатний соус. Доведіть суп до кипіння, а потім варіть його протягом 5 хвилин.

Тепер займіться пампушками. М'яке вершкове масло змішайте з цукровою пудрою. Додайте яйце, ще раз перемішайте.

В іншій мисці перемішайте соду з борошном і сіллю. До яєчної маси всипте половину борошняної і частина йогурту. Перемішайте. Потім додайте решту частини. Замішайте тісто.

У тісто додайте родзинки, розмарин, а також цедру з одного апельсина. Акуратно все перемішайте.

Розкладіть тісто по формах. Випікайте пампушки протягом 25 хвилин при 200 градусах.

Подавайте томатний суп зі сметаною і зеленню, а також з пампушками. Смачного!