Курячі шашлички з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Курячі шашлички з кабачками виходять незвичайно ніжними і соковитими. Сьогодні я їх приготувала не в духовці, а на сковороді. Рум'яні і дуже смачні, вони стануть відмінним обідом або вечерею.
Курячі шашлички з кабачками приготувати дуже просто. Для цього потрібно замаринувати м'ясо в майонезі. Кабачки нарізати уздовж на пластини, посипати сіллю. Через 10 хвилин злити рідину, що утворилася з кабачків і висушити їх. Одягти на дерев'яні шпажки шматочки курячого філе і згорнуті трубочкою пластини кабачка. Підсмажити шашлички на сковороді в рафінованій соняшниковій олії до золотистого кольору.
- Куряче філе - 400 грам
- Кабачок - 1-2 штук
- Майонез - 100 мілілітрів
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Соняшникова олія - 50 мілілітрів
Куряче філе помийте, обсушити паперовим рушником і наріжте шматочками розміром 3х3 см.
Kuric сіль за смаком, додайте майонез і перемішайте. Можна додати будь-які спеції і приправи. Дайте постояти курячому філе в маринаді мінімум годину.
Поки курка маринується, займіться кабачками. Помийте їх і наріжте уздовж пластинами завтовшки 2-3 мм. Кожну пластинку посипте сіллю і дайте постояти 10-15 хвилин. Через цей час кабачки пустять сік. Злийте його і просушіть кабачки.
На дерев'яні шпажки надіньте по черзі шматочки курячого філе і пластини кабачка, які потрібно звернути трубочкою.
На гарячу сковороду з соняшниковою олією викладіть шашлички і обсмажте з усіх боків до золотистого кольору.
Смачні, ніжні і соковиті курячі шашлички з кабачками готові.