Курячі нагетси в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати курячі нагетси в мультиварці. Виходить смачне і недороге блюдо, яке по достоїнству оцінять всі любителі ситної домашньої кухні. Спробуйте і переконайтеся самі!
Цей рецепт приготування курячих Наггетс в мультиварці дуже простий, і я сподіваюся, вам він припаде до душі. Смачне і ситне блюдо, яке готується швидко, стане чудовою альтернативою приївся котлет. Такі нагетси смачно їсти і окремо, як закуску з соусом, і разом з гарніром. Дуже мені подобається поєднання картоплі і наггетсів, наприклад. Спробуйте самі!
- Куряче філе - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Сухарі паніровочні - 3-4 Ст. Ложок
- Масло рослинне - 0.3 склянки
- Спеції - За смаком
Курку розморозимо, промиємо і очистимо від плівок. Додамо яйце і соєвий соус, а також - спеції. Нехай курочка в цій суміші постоїть хоча б півгодини.
А тепер кожен шматочок занурюємо перед приготуванням в сухарі, а після відправляємо в розігріту олію.
Готуємо ми в режимі "жарка" приблизно 40 хвилин, періодично перевертаємо шматочки для рівномірного обжарювання. Готові нагетси відкинемо на серветку, щоб вбрався зайвий жир.
Готові нагетси можна подавати як закуску, а можна - як гаряче до улюбленого гарніру. Спробуйте!