Курячі котлети з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Курячі котлети з грибами - це така смакота, що готувати їх можна хоч кожен день. Я якось забігла до подруги і поки ми розмовляли, вона насмажила на моїх очах гору котлеток. Ось рецепт!
Курячі котлети з грибами виходять смачними і соковитими. Я ці котлетки називаю ледачими, тому що всі інгредієнти перемішуються разом. Замість крохмалю в фарш можна додати борошно. Курячі котлети з грибами можна швидко обсмажити, накрити кришкою і пропарити до готовності. Курячі котлети з грибами подайте з гречкою або картоплею, а краще з овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Куряча грудка - 700 грам
- Печериці - 500 грам
- Яйце - 2 штуки
- Сир - 70 грам
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Перець мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Масло для смаження - За смаком
Підготувати продукти, грудку помити і обсушити.
Порізати гриби і обсмажити їх на олії.
М'ясо грудки порізати дрібними шматочками.
Змішати гриби з куркою.
Додати 4-5 столових ложок сметани.
Додати 2 яйця.
Додати крохмаль і перемішати.
Посолити, поперчити.
Додати тертий сир і змішати.
Смажити на розігрітій сковороді.
Обсмажити котлетки до золотистого кольору.
Подати котлетки з картоплею. Смачного!