Котлети курячі з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо звичайні курячі котлети здаються вам сухуватими, я пропоную додати в них трохи грибів, вони зроблять котлети більш соковитими, та й смак у них стане набагато цікавіше і яскравіше.
Взагалі у нас в родині котлети люблять в будь-якому вигляді і можуть їсти їх хоч кожен день, але після того, як я дізналася цей рецепт приготування котлет курячих з грибами, я практично відязикалася від звичайних котлет. Це й не дивно, адже коли спробуєш таку смакоту, будь-які інші котлети вже будуть згасати на їх тлі. До речі, я пробувала класти гриби всередину, як начинку, але все ж, на мій погляд, смачніше виходить, коли додаєш печериці в фарш. Тоді котлетки виходять дуже соковитими, і смак у них дуже цікавий, мої домашні в захваті від цієї страви. Спробуйте і ви найближчим часом приготувати котлети курячі з грибами в домашніх умовах, це дуже просто і не займе багато часу.
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 400 грам
- Молоко - 80 мілілітрів
- Хліб білий - 1 скибочку
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Панірувальні сухарі - 4-5 Ст. Ложок (для обвалки)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
- Паприка - 0, 5 чайних ложки