Рецепт Курячі котлети «ніжність» фото

Курячі котлети «ніжність»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На сніданок
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Ці котлетки отримали таку назву за свій приголомшливий ніжний смак, а все завдяки відмінному поєднанню в них соковитого курячого філе, сиру і вершкового масла - це справжнє смакота, повірте мені.

Опис приготування:

З курячого філе в будь-якому випадку виходять смачні котлети, але цей рецепт приготування курячих котлет"Ніжність" настільки вдалий, що все приходять в дикий захват, коли пробують цю смакоту. А секрет їх дуже простий, потрібно просто нарізати кубиками сир і м'ясо, додати до них терте вершкове масло, яйця та інші інгредієнти. З таким відмінному поєднанням продуктів котлетки виходять дивовижні, ви можете додати до них також трохи свіжої зелені, це тільки поліпшить їх смак. Ось вам і відмінна ідея для сьогоднішнього вечері, приготуйте своїм рідним курячі котлети"Ніжність" в домашніх умовах, я думаю, вони оцінять їх приголомшливий смак.

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир твердий - 250 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 20 грам
  • Борошно - 1 Ст. Ложка
  • Зелень свіжа подрібнена - 2-3 Ст. Ложок
  • Масло рослинне - - За смаком (для смаження)
  • Перець чорний мелений - - За смаком
  • Сіль - - За смаком
курячі котлети
Для початку промиваємо куряче філе, викладаємо його на паперову серветку, щоб воно трохи обсохнуло, а потім нарізаємо філе НЕ невеликі кубики.
курячі котлети
Сир ріжемо на кубики трохи меншого розміру.
курячі котлети
У нарізане філе розбиваємо яйця і додаємо терте на дрібній тертці вершкове масло, перемішуємо всі інгредієнти.
курячі котлети
Висипаємо в миску ложку борошна і ще раз все перемішуємо.
курячі котлети
Тепер додаємо кубики сиру, подрібнену зелень, мелений перець і сіль, ретельно вимішуємо фарш і ставимо його на півгодинки в холодильник.
курячі котлети
Після закінчення часу наливаємо в каструлю рослинне масло і гарненько його розігріваємо. Столовою ложкою викладаємо котлетки в масло і обсмажуємо їх до рум'яного золотистого кольору з обох сторін.
курячі котлети
Подаємо котлети"Ніжність" з будь-яким гарніром на ваш смак. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти