Котлети «ніжність»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 40 хв.
Назва цієї страви говорить сама за себе: ніжні, таять у роті котлетки нікого не залишать байдужим! незвичайно смачно, можна навіть на святковий стіл подавати. Отже, рецепт котлет"Ніжність" !
Опис приготування:
Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування котлет під назвою «Ніжність». Оскільки котлети дуже ніжні і соковиті, до них ідеально підійде який-небудь пікантний соус або кетчуп. Також до котлет «Ніжність» можна подати свіжі овочі і зелень, а на гарнір - рис або картопляне пюре. Такі котлетки - це прекрасний обід або вечерю, повірте. Отже, розповідаю вам, як зробити котлети"Ніжність" !
- Куряча грудка - 500 грам (філе)
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Куряче філе гарненько моєму, обсушуємо за допомогою паперових рушників, потім нарізаємо дрібними шматочками.
2. Часник дрібно нарубают або пропускаємо через «чеснокодавку».
3. Зелень теж дрібно нарубают або подрібнюємо в кухонному комбайні.
4. У миску з курячим філе додаємо майонез, зелень і часник, vbivaem яйця. Солимо і перчимо, після чого перемішуємо. Додаємо крохмаль і знову ретельно перемішуємо вміст миски до однорідної маси. Далі ставимо отриманий фарш в холодильник на 1-2 годину, щоб він замаринувати. Чим довше буде маринуватися фарш, тим смачніше вийдуть котлети.
5. Коли фарш досить замаринується, розігріваємо на сковороді рослинне масло і ложкою викладаємо в сковороду фарш коржами. Обсмажуємо котлети на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки, після чого зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і доводимо котлети до готовності.
6. Смачного!