Котлети «ніжність»
(покроковий рецепт з фото)
Назва цієї страви говорить сама за себе: ніжні, таять у роті котлетки нікого не залишать байдужим! незвичайно смачно, можна навіть на святковий стіл подавати. Отже, рецепт котлет "ніжність"!
Пропоную вашій увазі чудовий рецепт приготування котлет під назвою «Ніжність». Оскільки котлети дуже ніжні і соковиті, до них ідеально підійде який-небудь пікантний соус або кетчуп. Також до котлет «Ніжність» можна подати свіжі овочі і зелень, а на гарнір - рис або картопляне пюре. Такі котлетки - це прекрасний обід або вечерю, повірте. Отже, розповідаю вам, як зробити котлети "ніжність"!
- Куряча грудка - 500 грам (філе)
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 2-3 Ст. Ложок
- Крохмаль - 2-3 Ст. Ложок
- Часник - 1-2 зубчиків
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
1. Куряче філе гарненько моєму, обсушуємо за допомогою паперових рушників, потім нарізаємо дрібними шматочками.
2. Часник дрібно нарубают або пропускаємо через «чеснокодавку».
3. Зелень теж дрібно нарубают або подрібнюємо в кухонному комбайні.
4. У миску з курячим філе додаємо майонез, зелень і часник, vbivaem яйця. Солимо і перчимо, після чого перемішуємо. Додаємо крохмаль і знову ретельно перемішуємо вміст миски до однорідної маси. Далі ставимо отриманий фарш в холодильник на 1-2 годину, щоб він замаринувати. Чим довше буде маринуватися фарш, тим смачніше вийдуть котлети.
5. Коли фарш досить замаринується, розігріваємо на сковороді рослинне масло і ложкою викладаємо в сковороду фарш коржами. Обсмажуємо котлети на сильному вогні до утворення рум'яної скоринки, після чого зменшуємо вогонь, накриваємо сковорідку кришкою і доводимо котлети до готовності.
6. Смачного!