Курячі биточки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Своєрідна технологія приготування биточків робить це блюдо дуже ніжним, соковитим і ароматним. І все це завдяки тому, що биточки НЕ смажаться на сковороді, а запікаються в духовці. Спробуйте!
Для курячих битків з сиром зробіть фарш: пропустіть філе через м'ясорубку, додайте яйце, сіль, спеції і перемішайте. З фаршу сформуйте биточки, викладіть у форму для запікання, залийте вершками і запечіть в духовці протягом півгодини. Потім рясно посипте блюдо тертим сиром і поверніть в духовку ще хвилин на 10. Подавайте з будь-яким гарніром в гарячому вигляді. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Сир - 100 грам
- Паприка солодка мелена - 1 Чайна ложка
- Суміш хмелі-сунелі - 1 Чайна ложка
- Вершки - 200 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
Курятину пропустите через мясорубку, додайте яйце, сіль, спеції і перемішайте.
Сформуйте з фаршу битки і розкладіть їх у формі для запікання.
Залийте форму вершками, посипте паприкою і запечіть в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин.
Потім рясно посипте блюдо тертим сиром і поверніть в духовку ще хвилин на 10. Подавайте з будь-яким гарніром в гарячому вигляді.