Рецепт Курячі биточки з сиром фото

Курячі биточки з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе
Вагітним і годуючим
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Биточки
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Своєрідна технологія приготування биточків робить це блюдо дуже ніжним, соковитим і ароматним. І все це завдяки тому, що биточки НЕ смажаться на сковороді, а запікаються в духовці. Спробуйте!

Опис приготування:

Для курячих битків з сиром зробіть фарш: пропустіть філе через м'ясорубку, додайте яйце, сіль, спеції і перемішайте. З фаршу сформуйте биточки, викладіть у форму для запікання, залийте вершками і запечіть в духовці протягом півгодини. Потім рясно посипте блюдо тертим сиром і поверніть в духовку ще хвилин на 10. Подавайте з будь-яким гарніром в гарячому вигляді. Смачного!

  • Куряче філе - 500 грам
  • Сир - 100 грам
  • Паприка солодка мелена - 1 Чайна ложка
  • Суміш хмелі-сунелі - 1 Чайна ложка
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Яйце - 1 штука
курячі биточки з сиром - фото крок 1
Курятину пропустите через мясорубку, додайте яйце, сіль, спеції і перемішайте.
курячі биточки з сиром - фото крок 2
Сформуйте з фаршу битки і розкладіть їх у формі для запікання.
курячі биточки з сиром - фото крок 3
Залийте форму вершками, посипте паприкою і запечіть в духовці при 200 градусах протягом 30 хвилин.
курячі биточки з сиром - фото крок 4
Потім рясно посипте блюдо тертим сиром і поверніть в духовку ще хвилин на 10. Подавайте з будь-яким гарніром в гарячому вигляді.

Схожі рецепти