Курячі биточки
(покроковий рецепт з фото)
Ніжні і соковиті, смачні і дієтичні - це все про курячих биточки, приготованих за цим рецептом. Готуються просто, зробити їх під силу навіть недосвідченим господаркам.
Курячі биточки прекрасна їжа для людей різного віку. А вже якщо вони ще й приготовлені без великої кількості жиру - корисність такої страви зростає в рази. Пропоную вам скористатися простим рецептом приготування курячих битків. Ручаюся, ви не пошкодуєте! розповідаю, як приготувати курячі битки, а ви беріть на вус і беріться за роботу:) Удачі вам!
- Філе курячої грудки - 750 грам
- Філе куряче з стегон - 750 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Сіль - 1, 5 чайних ложки (без верху)
- Зелень - 20 грам (по бажанню - кріп, або петрушка, або зелену цибулю)
Готуємо куряче філе. Його краще брати і з грудки, і з стегон. В цьому випадку биточки вийдуть соковитими.
Чистимо цибулю, перець звільняємо від насіння.
Пропускаємо все інгредієнти через м'ясорубку.
Додаємо в отриманий фарш сіль і яйця. Якщо ви вирішили додати в биточки зелень - Зараз саме час її дрібно порубати і додати до фаршу.
Гарненько вимішуємо і відбиваємо фарш.
Ділимо весь фарш на 16 рівних частин.
Включаємо духовку на нагрів. Виставляємо температуру 200 градусів. А поки займемося биточками. Змочуємо руки водою і з кожної частини формуємо круглі биточки. Викладаємо їх на злегка змащений маслом деко.
Запікаємо биточки в духовці приблизно 15-18 хвилин.