Куряче філе з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Необхідні нові ідеї нескладних гарячих страв, які чудово підійдуть на обід або вечерю для всієї родини? Якраз хочу поділитися одним таким цікавим, простим і класним рецептом. Запам'ятовуйте!
Хочу розповісти вам, як приготувати куряче філе з грибами в апетитному соусі з вершками і сиром. Таке гаряче прекрасно тим, що воно підійде абсолютно до будь-якого гарніру, а процес готування не займе багато часу. Ніжне тушковане філе буквально тане в роті, а насичений смак грибочків тут просто незамінний. Крім того, ви завжди можете доповнити рецепт цікавими спеціями, зробити страву більш гострим або пряним, наприклад.
- Куряче філе - 450 грам
- Гриби - 400 грам
- Цибулина - 1 штука
- Сир - 100 грам
- Вершки - 200 мілілітрів
- Зелень - 1 пучок
- Сіль і перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. На сковороді розігрійте трохи рослинного масла. Наріжте цибулину, обсмажте на середньому вогні.
2. Вимийте, обсушити і наріжте кубиками куряче філе, викладіть його на сковороду.
3. Смажте, помішуючи, на середньому вогні, поки філе не почне підрум'янюватися.
4. У цей час можна викласти на сковороду гриби (використовувати можете абсолютно будь-які грибочки, які вам до душі). Смажте ще хвилин 5-7.
5. До обсмаженою грибам з куркою влийте вершки.
6. Додати сіль, поперчіть за смаком. Можна додати сушені трави, наприклад. Томіть на маленькому вогні ще хвилин 6-8.
7. Сир натріть на тертці або розімніть вилкою (якщо візьмете Фету, як в даному випадку), додайте на сковороду.
8. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжу зелень. Після додавання зелені тушкуйте блюдо ще пару хвилин, можна знімати з вогню.
9. Ось така краса вийшла! Подавайте блюдо гарячим і з улюбленим гарніром. Смачного!