Куряче філе з грибами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Я розповім вам рецепт курячих "бомб" з грибами. Куряча грудка - майже універсальний інгредієнт, який використовується у всіх сферах кулінарії. Перші, другі страви, салати і закуски. Спробуйте!
Ви уявити собі не можете, як полонить аромат цієї страви. Бажано подавати його прямо з духовки, тоді курка буде ніжною і соковитою. Як гарнір я б запропонувала смажену картоплю або рис з соєвим соусом. Поєднання дуже гармонійне. Можна додати легкий овочевий салат. Дивіться, як приготувати куряче філе з грибами в духовці, і насолоджуйтеся!
- Куряче філе - 500 грам
- Печериці - 300 грам
- Сир - 70 грам
- Вершки - 14 склянок
- Цибулина - 1 штука
- Спеції - За смаком
Потріть сир на крупній тертці. Перекладіть його в тарілку і залиште в спокої на деякий час.
Поріжте дрібними шматочками гриби і цибулю. Розігрійте сковороду. Налийте в неї масло. Обсмажуйте гриби і цибулю до золотистої скоринки. За кілька хвилин до повної готовності лука додайте сир, все перемішайте.
Файл porež'te на 2-3 частини і відбийте з обох сторін.
В шматочок фольги кладіть курку. У центр філе викладайте грибну начинку. Скручуйте філе в форму "бомбочки" . Оберніть курку фольгою. Відправляйте в духовку, розігріту до 200 градусів на 30-35 хвилин. Після чого розгорніть фольгу і готуйте ще 10 хвилин.