Куряче філе з грибами під сиром
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування філе курячого з грибами під сиром. Куряче філе з даного рецептом виходить ніжним, апетитним і дуже смачним.
У цій страві чудово поєднуються обсмажену цибулю, грибочки, куряче філе, майонез і сир. Філе курочки з грибами запікають під майонезом і сиром.
- Печериць - 200 грам
- Перець, сіль - За смаком
- Курячого філе - 600 грам
- Зелень - За смаком
- Ріпчастої цибулі - 1 штука
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Муки - 3 Ст. Ложки
- Сиру - 100 грам
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Ріжемо на шматочки куряче філе товщиною один-півтора сантиметри (4-5 штук вийде). Відбиваємо кожен шматок. За смаком перчимо, солимо.
2. Куряче філе обвалюють в борошні й обсмажуємо на розігрітій олії. Обсмажуємо з півхвилини кожну сторону.
3. Ріжемо кубиками печериці та цибулю. За смаком поперчити і посолити, на рослинному маслі обсмажуємо до готовності печериці з цибулею.
4. Готуємо сирно-майонезний соус: змішуємо дрібно потертий сир з майонезом і подрібненою зеленню. При бажанні в соус можна додати дрібно нарізаний часник.
5. До 200 градусів розігріваємо духовку і готуємо м'ясо: скибочки курячого філе кладемо на злегка змащене деко, обсмажені гриби з цибулею викладаємо на філе. Сирно-майонезним соусом покриваємо скибочки курячого філе з грибами. Деко з курячим філе ставимо в духовку і хвилин п'ятнадцять при температурі 200 градусів запікаємо.
6. Куряче філе готове! Смачного.