Рецепт Куряча грудка в вині фото

Куряча грудка в вині
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Курка, Куряча грудка
Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Це один з найсмачніших рецептів курячих грудок. Замаринуйте м'ясо у вині - і отримаєте чудовий результат. А я розповім, як приготувати курячу грудку в вині.

Дуже простий і швидкий рецепт приготування курячих грудок. В результаті ви отримаєте смачне і ніжне м'ясо, до якого підійде абсолютно будь-який гарнір. Просто і смачно!

  • Куряча грудка - 6 штук
  • Базилік - 1 Ст. Ложка (сушений)
  • Солодка паприка - 1 Ст. Ложка
  • Червоне сухе вино - 150 мілілітрів
  • Часник - 3 зубчики
  • Спеції - За смаком (чорний перець, сіль, рослинна олія)
куряча грудка в вині - фото крок 1
Готуємо маринад для птиці. Складаємо в миску часник, сушений базилік, Сіль і перець. Все розтираємо, додаємо ложку рослинної олії. Доводимо все інгредієнти в мисці до однорідності. Розтираємо грудки приготовленої сумішшю і складаємо в миску. Заливаємо м'ясо підготовленим вином. Ми залишаємо просочуватися на 3 годину.
куряча грудка в вині - фото крок 2
Як тільки м'ясо замаринувалося, викладайте його на сковорідку. Можете перевірити ступінь маринаду, проколів м'ясо і подивившись на що виділяється сік. Прожарюйте м'ясо з усіх боків, приділяючи кожній стороні по 4 хвилини смаження.
куряча грудка в вині - фото крок 3
Як тільки м'ясо підрум'янилося і присмажився можете прибирати його з вогню. У підсумку ми отримуємо чудові і соковиті курячі грудки. Смачного!

Схожі рецепти