Куряча грудка в вині
(покроковий рецепт з фото)
Це один з найсмачніших рецептів курячих грудок. Замаринуйте м'ясо у вині - і отримаєте чудовий результат. А я розповім, як приготувати курячу грудку в вині.
Дуже простий і швидкий рецепт приготування курячих грудок. В результаті ви отримаєте смачне і ніжне м'ясо, до якого підійде абсолютно будь-який гарнір. Просто і смачно!
- Куряча грудка - 6 штук
- Базилік - 1 Ст. Ложка (сушений)
- Солодка паприка - 1 Ст. Ложка
- Червоне сухе вино - 150 мілілітрів
- Часник - 3 зубчики
- Спеції - За смаком (чорний перець, сіль, рослинна олія)
Готуємо маринад для птиці. Складаємо в миску часник, сушений базилік, Сіль і перець. Все розтираємо, додаємо ложку рослинної олії. Доводимо все інгредієнти в мисці до однорідності. Розтираємо грудки приготовленої сумішшю і складаємо в миску. Заливаємо м'ясо підготовленим вином. Ми залишаємо просочуватися на 3 годину.
Як тільки м'ясо замаринувалося, викладайте його на сковорідку. Можете перевірити ступінь маринаду, проколів м'ясо і подивившись на що виділяється сік. Прожарюйте м'ясо з усіх боків, приділяючи кожній стороні по 4 хвилини смаження.
Як тільки м'ясо підрум'янилося і присмажився можете прибирати його з вогню. У підсумку ми отримуємо чудові і соковиті курячі грудки. Смачного!