Куряча грудка в майонезі
(покроковий рецепт з фото)
Одне з смачних і простих страв - куряча грудка в майонезі - готується дуже швидко. Виходить рум'яної і соковитою, вона прекрасно гармонує з кашами, картоплею, різними овочами і зеленню.
Перед вами простий і полюбився багатьом рецепт курячої грудки в майонезі. Складові, які пропонуються в ньому, завжди є під рукою (або в найближчому магазині). Він не вимагає особливих фінансових затрат. Завдяки тому, що в майонезі готується біле м'ясо курки, воно не виходить жирним. Адже всім відомо, що грудка - сама пісна частина курки (особливо, коли вона без шкіри). Чудовий рецепт: швидко, просто і смачно!
- Куряча грудка - 1 кілограм (філе)
- Майонез - 200 грам
- Сухарі паніровочні - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком
1. Перед тим як приготувати курячу грудку в майонезі, слід помити і обсушити м'якоть філе. Акуратно наріжте його тонкими пластами (приблизною товщиною 1 сантиметр).
2. Приготуйте миску. У неї складіть всі нарізані шматочки філе курячої грудки.
3. Покладіть 200 грам майонезу з розрахунку на 1 кг курячої грудки.
4. Перемішайте майонез і філе. Поставте на дві години на холодильник.
5. Приготуйте панірувальні сухарі. Висипати їх на плоску тарілку.
6. Розігрійте на сковорідці олію. Замаринувати філе обваляйте в сухарях для панірування. Покладіть запанірувати філе в розігріту сковорідку з олією.
7. Один із способів солі. Додайте мелений перець. Смажте курячу м'якоть з двох сторін до появи апетитною скоринки. Накрийте кришкою на пару хвилин. Готове куряче філе з грудки буде просмаженим і соковитим. Його можна подавати з зеленню, солодким луком і овочами. Смачного!