Рецепт Куряча грудка в беконі фото

Куряча грудка в беконі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Бекон , Куряча грудка
Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.

Страви з курки - це завжди прекрасне рішення для вечері або обіду на всю сім'ю. А є такі, яке гідні не тільки сімейного, але і святкового столу, адже вони прекрасні не тільки за смаком.

Опис приготування:

Я описала нижче саме такий рецепт, по якому ви отримаєте відмінне і на вигляд, і на смак блюдо. Прочитайте про те, як приготувати курячу грудку в беконі. Поєднання дієтичного м'яса з більш жирним дуже добре виглядають в цьому гарячому. Виходять порційні рулетики з цікавою фарширування.

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Бекон - 200 грам
  • Авокадо - 2 штуки
  • Перець чилі - 1 штука
  • Червоний ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Помідор - 3 штуки
  • Рослинна олія - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Кінза свіжа - За смаком
куряча грудка в беконі - фото крок 1
Приготуйте начинку. Авокадо помийте, чистий, дрібно наріжте. Перець чилі помийте, видаліть з нього насіння, подрібніть. Половину цибулини почистіть і дрібно наріжте. Змішайте ці інгредієнти разом з соком половини лимона, сіллю і рослинним маслом.
куряча грудка в беконі - фото крок 2
Курячі грудки помийте, загорніть в неї начинку. А навколо обмотайте беконом.
куряча грудка в беконі - фото крок 3
Обсмажте рулети в маслі на сковороді до золотистого кольору. Далі розігрійте духовку до 200 градусів. Надішліть блюдо готуватися протягом 15 хвилин.
куряча грудка в беконі - фото крок 4
Поки зробіть соус. Помідори помийте, видаліть плодоніжки, наріжте. Кінзу промийте і подрібніть. Половинку цибулини наріжте. Інгредієнти подрібніть в блендері, додавши сік половини лимона, трохи масла і сіль.
куряча грудка в беконі - фото крок 5
Готові рулети наріжте порційно. Налийте зверху соус, подавайте блюдо до столу. Смачного!

Схожі рецепти