Куряча грудка в беконі
(покроковий рецепт з фото)
Страви з курки - це завжди прекрасне рішення для вечері або обіду на всю сім'ю. А є такі, яке гідні не тільки сімейного, але і святкового столу, адже вони прекрасні не тільки за смаком.
Я описала нижче саме такий рецепт, по якому ви отримаєте відмінне і на вигляд, і на смак блюдо. Прочитайте про те, як приготувати курячу грудку в беконі. Поєднання дієтичного м'яса з більш жирним дуже добре виглядають в цьому гарячому. Виходять порційні рулетики з цікавою фарширування.
- Куряча грудка - 2 штуки
- Бекон - 200 грам
- Авокадо - 2 штуки
- Перець чилі - 1 штука
- Червоний ріпчаста цибуля - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Помідор - 3 штуки
- Рослинна олія - За смаком
- Сіль - За смаком
- Кінза свіжа - За смаком
Приготуйте начинку. Авокадо помийте, чистий, дрібно наріжте. Перець чилі помийте, видаліть з нього насіння, подрібніть. Половину цибулини почистіть і дрібно наріжте. Змішайте ці інгредієнти разом з соком половини лимона, сіллю і рослинним маслом.
Курячі грудки помийте, загорніть в неї начинку. А навколо обмотайте беконом.
Обсмажте рулети в маслі на сковороді до золотистого кольору. Далі розігрійте духовку до 200 градусів. Надішліть блюдо готуватися протягом 15 хвилин.
Поки зробіть соус. Помідори помийте, видаліть плодоніжки, наріжте. Кінзу промийте і подрібніть. Половинку цибулини наріжте. Інгредієнти подрібніть в блендері, додавши сік половини лимона, трохи масла і сіль.
Готові рулети наріжте порційно. Налийте зверху соус, подавайте блюдо до столу. Смачного!