Куряча грудка в беконі на шпажках
(покроковий рецепт з фото)
Хочу поділитися з вами цікавим варіантом ситної, апетитною і нескладної в процесі закуски. Втім, такі "шашлички" можуть сміливо стати і основною стравою. Спробуйте, наскільки це смачно!
Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що маринувати філе ви можете в абсолютно будь-яких спеціях, які вам до смаку. Можна зробити це заздалегідь, залишивши його на ніч, наприклад, або хвилин 10-20. Ця ідея, як приготувати курячу грудку в беконі на шпажках, відмінно підійде як на кожен день, так і на святковий стіл. Хрустка скоринка, ніжне й ароматне філе - це дійсно класне поєднання!
- Куряча грудка - 2 штуки
- Бекон - 8 скибочок
- Спеції - За смаком (сіль, перець, гірчичний, сік лимона, олія)
1. Грудку вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками.
2. У невеликій мисці з'єднайте сіль і улюблені спеції, додайте трохи соку лимона і оливкового масла, гірчицю за смаком. Все ретельно перемішайте.
3. Вилийте маринад до курочку і перемішайте.
4. Скибочки бекону наріжте навпіл або на 3 частини, в залежності від розміру шматочків філе.
5. Кожен шматочок грудки оберніть беконом.
6. І закріпіть шпажкою.
7. Викладіть на добре розігріту сковороду і смажте на середньому вогні до готовності.
8. Ось така краса!
Смачного!
Смачного!