Рецепт Куряча грудка в беконі на шпажках фото

Куряча грудка в беконі на шпажках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Птах , Курка , Куряче філе , Бекон
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви на шпажках
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Хочу поділитися з вами цікавим варіантом ситної, апетитною і нескладної в процесі закуски. Втім, такі"шашлички" можуть сміливо стати і основною стравою. Спробуйте, наскільки це смачно!

Опис приготування:

Хочу відразу звернути вашу увагу на те, що маринувати філе ви можете в абсолютно будь-яких спеціях, які вам до смаку. Можна зробити це заздалегідь, залишивши його на ніч, наприклад, або хвилин 10-20. Ця ідея, як приготувати курячу грудку в беконі на шпажках, відмінно підійде як на кожен день, так і на святковий стіл. Хрустка скоринка, ніжне й ароматне філе - це дійсно класне поєднання!

  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Бекон - 8 скибочок
  • Спеції - За смаком (сіль, перець, гірчичний, сік лимона, олія)
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 1
1. Грудку вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками.
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 2
2. У невеликій мисці з'єднайте сіль і улюблені спеції, додайте трохи соку лимона і оливкового масла, гірчицю за смаком. Все ретельно перемішайте.
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 3
3. Вилийте маринад до курочку і перемішайте.
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 4
4. Скибочки бекону наріжте навпіл або на 3 частини, в залежності від розміру шматочків філе.
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 5
5. Кожен шматочок грудки оберніть беконом.
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 6
6. І закріпіть шпажкою.
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 7
7. Викладіть на добре розігріту сковороду і смажте на середньому вогні до готовності.
куряча грудка в беконі на шпажках - фото крок 8
8. Ось така краса!
Смачного!

Схожі рецепти