Курник на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)
Приготування цього традиційного російського пирога в класичному варіанті займає чимало часу, а ми трохи спростимо рецепт, ніж заощадимо як час, так і сили, та ще й таку смакоту зробимо.
Мені здається, що у багатьох сучасних господинь не вистачає часу на приготування, але ж так хочеться порадувати своїх рідних смачною домашньою їжею. І в цьому рецепті я поділюся з вами секретом, як зробити курник на швидку руку - неймовірно смачний, ароматний і соковитий пиріг, до речі, традиційне російське блюдо. Взагалі, звичайно, на його приготування зазвичай витрачається в середньому кілька годин, одне тісто чого варто, але ми спростимо собі задачу і з найменшими витратами часу і сил зробимо чудове частування для всієї родини. Так що якщо ви дійсно хочете приготувати своїм рідним щось по-справжньому смачне, то з цим простим рецептом курника на швидку руку у вас є відмінна ідея для вечері.
- Тісто листкове бездріжджове - 450 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Вершкове масло - 50 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком