Рецепт Курник на швидку руку фото

Курник на швидку руку
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На швидку руку , На святковий стіл
Випічка , Сідало
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Приготування цього традиційного російського пирога в класичному варіанті займає чимало часу, а ми трохи спростимо рецепт, ніж заощадимо як час, так і сили, та ще й таку смакоту зробимо.

Опис приготування:

Мені здається, що у багатьох сучасних господинь не вистачає часу на приготування, але ж так хочеться порадувати своїх рідних смачною домашньою їжею. І в цьому рецепті я поділюся з вами секретом, як зробити курник на швидку руку - неймовірно смачний, ароматний і соковитий пиріг, до речі, традиційне російське блюдо. Взагалі, звичайно, на його приготування зазвичай витрачається в середньому кілька годин, одне тісто чого варто, але ми спростимо собі задачу і з найменшими витратами часу і сил зробимо чудове частування для всієї родини. Так що якщо ви дійсно хочете приготувати своїм рідним щось по-справжньому смачне, то з цим простим рецептом курника на швидку руку у вас є відмінна ідея для вечері.

  • Тісто листкове бездріжджове - 450 грам
  • Куряче філе - 500 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
курник на швидку руку - фото крок 1
Для початку нам необхідно розморозити тісто, тому ми витягаємо з упаковки дві пластини і вкладаємо їх на рівну поверхню.
курник на швидку руку - фото крок 2
Поки тісто розморожується, приготовим начинку. Для цього ми дуже дрібно нарізаємо куряче філе, чистимо і подрібнюємо цибулю і картоплю, викладаємо все в миску.
курник на швидку руку - фото крок 3
Нарізаємо брусками вершкове масло і додаємо до м'яса і овочів, вливаємо пару столових ложок кип'яченої води, солимо і перчимо начинку, ретельно все перемішуємо.
курник на швидку руку - фото крок 4
Тепер беремо перший пласт розмороженого тесту і акуратно розтягуємо його, потім розгортаємо качалкою.
курник на швидку руку - фото крок 5
Потім викладаємо тісто на дно форми для запікання, а в нього кладемо приготовлену начинку.
курник на швидку руку - фото крок 6
Накриваємо все другим розкатаним шаром тіста, з'єднуємо краю, загортаємо їх, з'єднуємо щільно тісто.
курник на швидку руку - фото крок 7
На верхньому шарі тесту робимо невеликий надріз, щоб пиріг не здувся.
курник на швидку руку - фото крок 8
Ставимо форму в розігріту до 180 градусів духовку, випікаємо курник 50-60 хвилин.
курник на швидку руку - фото крок 9
Після закінчення часу подаємо гарячий пиріг до столу. Приємного апетиту всім!

Схожі рецепти