Курка з секретом
(покроковий рецепт з фото)
Здавалося б, як ще можна приготувати курку? Що б такого ще придумати?
Ось пропоную вашій увазі курку з секретом, такий ви ще не пробували. Блюдо безсумнівно прикрасить ваш новорічний стіл!
Блюдо дуже цікаве і оригінальне, як раз для новорічного столу. Цікаво й те, що запікається все разом: і курка, і гарнір (картопля). Під шкірою курка промащується надзвичайно ароматної сумішшю з вершкового масла, зелений, часнику. Потім тушка курки начиняється лимоном і запікають у духовці. В результаті ніжна курочка з ароматної хрусткою скоринкою чекає вас на столі! Обов'язково приготуйте курку з секретом своїм домашнім!
- Курка - 1 штука (тушка)
- Картопля - 4 штуки
- Вершкове масло - 70 кілограм
- Майонез - 1 Ст. Ложка
- Лимон - 1 штука
- Зелень - 1 пучок
- Часник - 4 зубчики
- Бекон - 50 грам
- Масло оливкове - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Зелень, часник і бекон дрібно наріжте.
Додайте масло кімнатної температури і майонез. Перемішайте.
Під шкіру курки з боку грудки, намагаючись не пошкодити шкіру, введіть половину отриманої суміші. Зробіть невеликі надрізи на ніжках і змастіть всередині отриманою сумішшю.
На лимоні зробіть надрізи.
Зробити лимонний Kuric.
Викладіть в змазану олією форму. Навколо розкладіть нарізану картоплю.
Запікайте в розігрітій до 180 градусів духовці близько години. Смачного!