Оладки з секретом
(покроковий рецепт з фото)
Це не просто оладки з секретом, а цілий секретний рецепт, щоб оладки були пишними не тільки в сковороді, але і на тарілці! Найсмачніші і апетитні! Обов'язково приготуйте для своїх близьких!
Якщо ви зробите все за рецептом, то результатом будете задоволені на всі 100%! впевнена, що рецепт стане одним з улюблених! Додатково в тісто можете додати ваніль і якщо любите не солодкі оладки, то зменшите норму цукру. У покроковому рецепті дивіться детально, як приготувати млинці з секретом.
- Борошно пшеничне - 400 грам
- Кефір - 0, 5 L (жирний)
- Куряче яйце - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - щіпка
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. В ідеалі - кефір і яйце повинні бути кімнатної температури.
У зручній ємності з'єднайте кефір, яйце, цукор і сіль. Перемішайте віночком або міксером.
Борошно просійте, перемішайте з содою і сіллю. Додайте в кефірну масу і ретельно перемішайте до однорідного стану! В цьому і є головний секрет! Тісто категорично не можна буде більше розмішувати і турбувати. Тоді і ваші оладки залишаться пишними після приготування.
Коли тісто буде готове, приберіть його в сторону на 25-30 хвилин - це теж важливо! Не готуйте відразу ж! повторюся, що тісто ні в якому разі перемішувати більше не можна, інакше оладки будуть осідати. Від краю відщипувати тісто столовою ложкою і смажте оладки в невеликій кількості рослинного масла з двох сторін.
Смачного!