Курка з грибами в часниковому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Простий і доступний рецепт, який сподобається всій родині! Можна взяти будь-які частини курки, мені більше подобається готувати філе. Звичні печериці я пропоную замінити лісовими грибами.
Дуже смачна і ароматна підлива. Часник люблю використовувати у великих кількостях, щоб смак і аромат був більш насичений. Замість лісових грибів можна також використовувати і печериці. Пробуйте!
- Куряче філе - 300 грам
- Гриби лісові - 300 грам
- Часник - 5-6 зубчиків
- Вершки 20% - 100 мілілітрів
- Вода - 200 мілілітрів
- Борошно - 1 Ст. Ложок
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
Куряче філе наріжте і обсмажте разом з цибулею.
Додайте лісові гриби. Обсмажте все разом хвилин 5.
Борошно розчиніть у воді, додайте подрібнений часник і влийте в сковороду. Додайте сіль і спеції за смаком. Перемішайте і тушкуйте на маленькому вогні хвилин 15.
Влийте вершки і доведіть до кипіння.
Подавайте з будь-яким гарніром.
Смачного!
Смачного!