Курка з фруктами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий смак курячого м'яса і солодких фруктів.
Приготуємо курку з гарніром. Курку і фрукти поріжемо на шматочки. Викладіть шматочки курки в форму, посипте спеціями для курки, зверху покладіть фрукти. Запікайте під фольгою в духовці півтори години.
- Курка шматками - 1 кілограм
- Ананас консервований або свіжий - 200 кілограм
- Яблуко - 1 штука
- Спеції до птаха - За смаком
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Куряче м'ясо вимити. Не обов'язково брати стегенця. Можна взяти всю курку цілком, нарізати на порційні шматки і укласти у форму.
Форму застелити фольгою. Шматочки курки добре посолити і укласти у форму для запікання щільно.
Форму застелити фольгою. Шматочки курки добре посолити і укласти у форму для запікання щільно.
Щедро зверху присмачити курку спеціями. Добре втерти їх у зовнішній шар шкіри.
Яблуко і ананаси нарізати на шматочки і укласти поверх курки. Полити все трохи рослинним маслом.
Розігріти духовку до 200 градусів. Запікати курку (форму закрити зверху фольгою або кришкою) близько 1, 5 години в духовці.
В результаті отримаємо дуже м'яку курочку. Ніжну і соковиту, в гарнір з фруктів. Дуже смачно.