Курка з овочами і фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Прекрасне другу страву "два в одному" . І м'ясо, і гарнір з овочів готуються одночасно, просочуючись ароматами і соками один одного. Виходить дивно смачно.
Блюдо виходить дуже соковитим. Замаринуйте курятину в смеси майонеза, меду, соєвого соусу та спецій. Поріжте овочі та фрукти. Курку викладіть у форму для запікання. Порізані інгредієнти змішайте з курячим маринадом і ложкою майонезу, потім викладіть поверх м'яса. Запікайте блюдо в духовці протягом 45 хвилин. На стіл подавайте в гарячому вигляді. Смачного!
- Гомілка куряча - 1, 5 кілограма
- Крила курячі - 0, 5 кілограма
- Мандарин - 2 штуки
- Яблуко - 2 штуки
- Скибочку гарбуза - 1 штука
- Груша - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Пучок зелені - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Паприка солодка - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
Вимийте частини курки, додайте до них майонез.
А також соєвий соус, мед, гірчицю, сіль і перець за смаком, molotuû перець, сушений часник, спеції для курки і сушену зелень. Все добре перемішайте. Дайте деякий час промаринуватися.
Вимийте і очистіть овочі та фрукти. Поріжте яблука і груші навпіл, гарбуз і картопля - кубиками, кабачок - кружечками, мандарин і часник залиште цілими. Також можна додати айву, баклажани і гриби.
Курку викладіть у форму для запікання. Порізані інгредієнти змішайте з курячим маринадом і ложкою майонезу. Викладіть поверх м'яса. Розігрійте духовку до 200 градусів, і запікайте страву протягом 45 хвилин.