Курка в лаваші в духовці
(покроковий рецепт з фото)
По суті цей рецепт приготування курки в лаваші в духовці - це ще одна інтерпретація рецепта східної шаурми, але в домашніх умовах і своїми руками. Напевно, тому так смачно виходить!
Такий простий рецепт курки в лаваші в духовці мені подобається тим, що його можна готувати практично завжди, лаваш нині знайти не проблема, курка завжди є у кожного вдома, а овочі можна замінити будь-якими іншими на ваш розсуд! Спробуйте, це швидке і дуже смачна страва!
- Куряча грудка - 1 штука
- Лаваш тонкий - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Сирок Плавлений - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Зелень - За смаком
- Спеції - За смаком
- Молоко - 50 мілілітрів
1. Курку обсмажити до рум'яності, спеції за смаком. Залишимо трохи охолонути.
2. Тим часом нарізаємо і змішаємо все овочі - цибуля, морквину, помідор, додамо також тертий плавлений сирок, зелень і спеції. Перемішаємо ретельно.
3. На лаваш викладаємо частину курки зі сковороди і частина овочевої суміші. Звертаємо в тугий рулет і викладаємо на деко.
4. Яйця збити з молоком до однорідності, поливаємо наші рулети зверху. Відправимо запікатися 30-40 хвилин, поки не зарум'яняться.
5. От і все! Смачного!