Рецепт Курка в лаваші фото

Курка в лаваші
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Лаваш
Дієтичне харчування
На обід , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Курка в лаваші - це відмінна закуска, особливо, якщо ви перебуваєте на природі. Її можна легко приготувати, використовуючи мінімум інгредієнтів. Більш того, вона ще й досить дієтична.

Опис приготування:

Якщо вам стало цікаво, як приготувати курку в лаваші, то прочитайте цей рецепт. Він відмінно підійде для тих, хто любить поєднання солоного, солодкого і гострого в одній страві. Ви можете використовувати будь-які спеції і прянощі. Експериментуйте з начинкою, додавайте різні трави, овочі або зелень.

  • Куряче філе - 400 грам (грудка)
  • Лаваш - 4 штуки
  • Огірок - 2 штуки
  • Листя салату - 1 пучок
  • Цибуля зелена - 1 пучок
  • Соус - За смаком(Blue Dradon вок пекінський лимон)
  • Соус - За смаком(Blue Dradon солодкий чилі - в начинку)
курка в лаваші - фото крок 1
Куряче філе промийте та висушіть рушниками. Потім зачистите від зайвих плівок. Наріжте на тонкі довгасті шматочки. Обсмажте курочку на рослинній олії (краще на кунжутному) з додаванням лимонного соусу.
курка в лаваші - фото крок 2
Розкладіть лаваш. Змастіть його соусом з перчиком чилі. Огірок промийте і наріжте на смужки. Викладіть на лаваш. Туди ж відправте рубану чисту зелень. Додайте рівну кількість обсмаженої курочки.
курка в лаваші - фото крок 3
Поверніть лаваш трубочкою. Ви можете підрум'янити його на грилі або сковороді при бажанні. Тоді він буде апетитно хрустіти.
курка в лаваші - фото крок 4
Розріжте лаваш на дві частини, щоб вийшов косий зріз. Подавайте курочку в лаваші до столу!

Схожі рецепти