Курка в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Курка в лаваші - це відмінна закуска, особливо, якщо ви перебуваєте на природі. Її можна легко приготувати, використовуючи мінімум інгредієнтів. Більш того, вона ще й досить дієтична.
Якщо вам стало цікаво, як приготувати курку в лаваші, то прочитайте цей рецепт. Він відмінно підійде для тих, хто любить поєднання солоного, солодкого і гострого в одній страві. Ви можете використовувати будь-які спеції і прянощі. Експериментуйте з начинкою, додавайте різні трави, овочі або зелень.
- Куряче філе - 400 грам (грудка)
- Лаваш - 4 штуки
- Огірок - 2 штуки
- Листя салату - 1 пучок
- Цибуля зелена - 1 пучок
- Соус - За смаком(Blue Dradon вок пекінський лимон)
- Соус - За смаком(Blue Dradon солодкий чилі - в начинку)
Куряче філе промийте та висушіть рушниками. Потім зачистите від зайвих плівок. Наріжте на тонкі довгасті шматочки. Обсмажте курочку на рослинній олії (краще на кунжутному) з додаванням лимонного соусу.
Розкладіть лаваш. Змастіть його соусом з перчиком чилі. Огірок промийте і наріжте на смужки. Викладіть на лаваш. Туди ж відправте рубану чисту зелень. Додайте рівну кількість обсмаженої курочки.
Поверніть лаваш трубочкою. Ви можете підрум'янити його на грилі або сковороді при бажанні. Тоді він буде апетитно хрустіти.
Розріжте лаваш на дві частини, щоб вийшов косий зріз. Подавайте курочку в лаваші до столу!