Курка з картоплею в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Страви в лаваші - це так смачно і зручно! раджу варіант, як приготувати курку з картоплею в лаваші. За рахунок гасіння начинка виходить ніжною, м'якої, а лаваш - соковитим і ситним. Спробуйте!
За цим рецептом можна приготувати будь-яке м'ясо з будь-якими овочами, тому беріть його на замітку! Із зазначених продуктів у мене вийшло 9 конвертів. Подавайте їх гарячими, додайте при подачі трохи зелені і сметани
- Картопля - 1, 5 кілограма
- Цибуля - 1 штука
- Лаваш - 3 штуки
- Куряче філе - 700 грам
- Сіль, перець - За смаком
1. Очищену картоплю наріжте невеликими кубиками.
2. Філе наріжте невеликими шматочками, за розміром вони повинні бути такими ж, як і картопля.
3. Цибуля подрібніть в блендері, додавши 2 ст. Ложки води.
4. Змішайте всі інгредієнти, додайте сіль, перець і рослинне масло.
5. Лаваш розділіть на 3 частини. Фольгу змастіть рослинною олією, перекладіть туди лаваш, викладіть на нього начинку. Загорніть лаваш конвертом, змастіть його маслом і щільно оберніть фольгою.
6. Запікайте 45-60 хвилин при температурі 180-200 градусів.
7. Красиві, смачні, рум'яні конвертики готові!