Курка в лаваші в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і доступне блюдо, приготоване в мультиварці. Смачна начинка з грибів, курки і рису прекрасно поєднується з лавашем. Крім того, ситності додає соковита яєчно-сирна заливка.
Перед вами - простий рецепт приготування курки в лаваші в мультиварці. Лаваші розрізаємо навпіл і наповнюємо начинкою: відварною курячим філе, відвареним рисом і смаженими грибами. Скручуємо лаваші трубочкою і кладемо в мультиварку. Зверху вливаємо заливку (збиті з майонезом і сметаною яйця + тертий сир). Готується блюдо в режимі "випічка" 20-25 хвилин. Хай щастить!
- Лаваш - 3 штуки
- Куряче філе - За смаком (відварне)
- Печериці - 300 грам
- Мал - 150 грам (відвареної)
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 2 Ст. Ложки
- Сирок плавлений - 1 штука
- Сир твердий - 100 грам
- Вершкове масло - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
Кожен лаваш розрізаємо навпіл. На кожну половинку кладемо куряче філе. До філе додаємо відварений рис і обсмажені на олії печериці.
Звертаємо половинки лавашей з начинкою в трубочки.
Змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом, викладаємо в неї трубочки, рівномірно розподіливши їх по чаші.
Приготуємо заливку. Збийте яйце, додайте до них тертий сир, майонез і сметану. Перемішайте масу до однорідності і залийте в мультиварку.
Готуємо в режимі "випічка" 20-25 хвилин.
Смачного!