М'ясо в лаваші в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже цікаве блюдо, яке легко готується. Чимось схоже на пиріг з м'ясом. Це смачно і просто, спробуйте! І порадуйте всю свою сім'ю незвичайним ситним блюдом.
Перед вами смачне і незвичайне блюдо, чимось схоже на пиріг з м'ясом. М'ясо всередині лаваша виходить соковитим і м'яким, це блюдо вам обов'язково сподобається. Подавати його можна зі свіжими овочами, можна приготувати і гарнір. Рецепт приготування м'яса в лаваші в духовці простий, ви не витратите багато часу і в результаті здивуєте своїх рідних новим цікавим блюдом. Розповідаю, як зробити м'ясо в лаваші в духовці смачно і досить швидко.
- М'ясо - 500-600 грам
- Лаваш - 2 штуки (тонкий вірменський)
- Яйце - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Морква - 2 штуки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сир - 150-200 грам
Нарізаємо м'ясо на скибочки, добре їх відбиваємо. Солимо і перчимо, в залежності від ваших смакових уподобань.
Тепер очищаємо цибулю з морквою. Лук подрібнюємо будь-яким зручним для вас способом, морквину потрібно натерти на тертці (великої). Обсмажуємо їх на розігрітій з рослинним маслом сковорідці (до м'якості морквини).
Деко злегка змащуємо олією і застилає лавашем. Викладаємо рівномірно шар моркви з цибулею, зверху викладаємо відбите м'ясо. Потім посипаємо все тертим сиром.
Накриваємо все це другим лавашем, змащуємо збитим яйцем. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 50 хвилин.