Рецепт М'ясо в лаваші в духовці фото

М'ясо в лаваші в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Свинина, Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Дуже цікаве блюдо, яке легко готується. Чимось схоже на пиріг з м'ясом. Це смачно і просто, спробуйте! І порадуйте всю свою сім'ю незвичайним ситним блюдом.

Перед вами смачне і незвичайне блюдо, чимось схоже на пиріг з м'ясом. М'ясо всередині лаваша виходить соковитим і м'яким, це блюдо вам обов'язково сподобається. Подавати його можна зі свіжими овочами, можна приготувати і гарнір. Рецепт приготування м'яса в лаваші в духовці простий, ви не витратите багато часу і в результаті здивуєте своїх рідних новим цікавим блюдом. Розповідаю, як зробити м'ясо в лаваші в духовці смачно і досить швидко.

  • М'ясо - 500-600 грам
  • Лаваш - 2 штуки (тонкий вірменський)
  • Яйце - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 0, 5 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сир - 150-200 грам
м'ясо в лаваші в духовці - фото крок 1
Нарізаємо м'ясо на скибочки, добре їх відбиваємо. Солимо і перчимо, в залежності від ваших смакових уподобань.
м'ясо в лаваші в духовці - фото крок 2
Тепер очищаємо цибулю з морквою. Лук подрібнюємо будь-яким зручним для вас способом, морквину потрібно натерти на тертці (великої). Обсмажуємо їх на розігрітій з рослинним маслом сковорідці (до м'якості морквини).
м'ясо в лаваші в духовці - фото крок 3
Деко злегка змащуємо олією і застилає лавашем. Викладаємо рівномірно шар моркви з цибулею, зверху викладаємо відбите м'ясо. Потім посипаємо все тертим сиром.
м'ясо в лаваші в духовці - фото крок 4
Накриваємо все це другим лавашем, змащуємо збитим яйцем. Запікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 50 хвилин.

Схожі рецепти