М'ясо в лаваші
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати м'ясо в лаваші в домашніх умовах? Раджу слідувати рецептурою і тоді ваше блюдо вийде незрівнянним. Просто і зручно - лаваш можна взяти з собою або насититися ним будинку.
Таке м'ясо можна готувати до основного обіду або використовувати в якості перекусу протягом дня. По бажанню, додайте зелень і сметану. Загалом - проявіть фантазію і не бійтеся експериментувати. М'ясо з овочами в лаваші буде поєднуватися також з сиром, грибами і помідорами.
- Свинина - 300 грам (вирізка)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Лаваш тонкий - 3 штуки
- Спеції - За смаком
- Майонез - За смаком
- Баклажан - 1 штук
1. Перше, що потрібно зробити, нарізати м'ясо і відправити його смажитися на сковороду. Кришкою закривати не варто і стежте, щоб м'ясо не пересушити.
2. Тим часом наріжте цибулю і моркву. По черзі відправляйте овочі смажитися до м'яса. Після того, як продукти придбають золотистий колір, потомите їх трохи з невеликою кількістю води.
3. Тепер саме час нарізати баклажан. Посоліть його і залиште на деякий час, щоб стекла гіркота. Томіть його до повної готовності і з'єднайте в кінці з м'ясом і овочами. Посоліть і поперчіть за смаком, а також додайте приправи. Ретельно помішуйте, щоб овочі не пригоріли.
4. Я ще обсмажую картопля. Наріжте його дрібними кубиками і обсмажте до готовності. За класичним рецептом м'яса в лаваші картопля не йде, тому це суто ваше бажання і справа смаку. Ось начинка готова до викладання в лаваш.
5. Щоб блюдо вийшло естетичним, загорніть отриману начинку в лаваш і зав'яжіть його зверху. Повинні вийти ось такі «мішечки». Тепер можна відправити їх розігріту до 160 градусів духовку на тридцять хвилин.