Рецепт Курка у фользі фото

Курка у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Страви у фользі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо попереду свято - ви просто зобов'язані знати, як приготувати курку в фользі, - запікаючи її цілком за цим рецептом, ви отримаєте справжню прикрасу столу! Не складно, красиво і дуже апетитно!

Опис приготування:

Пропоную вам класичний рецепт курки в фользі, - нічого зайвого, тільки те, що допоможе курці рівномірно запектися, не ставши ні занадто сухий, ні Пригоров, і не залишившись, навпаки, вогкуватої зсередини. Так що довіртеся цим рецептом приготування курки в фользі, - не пошкодуєте!

Отже, як приготувати курку в фользі:

1. Курку, якщо потрібно, размораживаем, ретельно промиваємо під проточною водою, і обсушуємо рушником.

2. Часник чистим, нарізаємо пластинками, і фаршируємо курку по всьому колу, трохи надрізу шкірку.

3. В окремому посуді змішуємо майонез і аджику. Солимо, перчим, і додаємо улюблені приправи прямо в соус.

4. Обмащуємо соусом рівномірно всю курку, і залишимо її хоча б на годину просочитися.

5. Дістаємо, начиняє її зсередини тоненько нарізаною картоплею. Також частина картоплі викладайте на фольгу, - а вже поверх нього поміщаємо курочку.

6. Загортаємо фольгою нашу курку з картоплею в кілька шарів. І - в розігріту духовку на годину-дві. (в залежності від потужності плити).

Готово! Ваша курка в фользі в домашніх умовах готова! Щоб курка приємно зарум'янилася, - вже в кінці готування верхній шар фольги потрібно зняти, а щоб була максимально соковитою, - відразу фольгу не знімайте, нехай постоїть до охолодження в своєму ж соку. Смачного!


  • Курка - 1 штука
  • Картопля - 3 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Аджика - 2 чайних ложки
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
Пропоную вам класичний рецепт курки в фользі, - нічого зайвого, тільки те, що допоможе курці рівномірно запектися, не ставши ні занадто сухий, ні Пригоров, і не залишившись, навпаки, вогкуватої зсередини. Так що довіртеся цим рецептом приготування курки в фользі, - не пошкодуєте!

Отже, як приготувати курку в фользі:

1. Курку, якщо потрібно, размораживаем, ретельно промиваємо під проточною водою, і обсушуємо рушником.

2. Часник чистим, нарізаємо пластинками, і фаршируємо курку по всьому колу, трохи надрізу шкірку.

3. В окремому посуді змішуємо майонез і аджику. Солимо, перчим, і додаємо улюблені приправи прямо в соус.

4. Обмащуємо соусом рівномірно всю курку, і залишимо її хоча б на годину просочитися.

5. Дістаємо, начиняє її зсередини тоненько нарізаною картоплею. Також частина картоплі викладайте на фольгу, - а вже поверх нього поміщаємо курочку.

6. Загортаємо фольгою нашу курку з картоплею в кілька шарів. І - в розігріту духовку на годину-дві. (в залежності від потужності плити).

Готово! Ваша курка в фользі в домашніх умовах готова! Щоб курка приємно зарум'янилася, - вже в кінці готування верхній шар фольги потрібно зняти, а щоб була максимально соковитою, - відразу фольгу не знімайте, нехай постоїть до охолодження в своєму ж соку. Смачного!

Схожі рецепти