Курка тушкована в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування курки тушкованої в сметані, напевно, знайомий багатьом, ну а якщо немає - детальна інструкція додається Смачне, ніжне і дуже смачне блюдо, яке легко готувати!
Такий простий рецепт курки тушкована в сметані не раз і не два виручав мене в випадках, коли звичайні гарніри вже набридли, і хочеться навіть просту картоплю перетворити на вишукану страву, - цей рецепт приготування курки тушкованої в сметані відмінно впорається з цим завданням! Дуже добре, до речі, в дане блюдо додавати французькі приправи і трохи лимонного соку. Спробуйте!
- Курка - 500 грам
- Крем - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком

1. Підготуємо інгредієнти. Курку промиваємо і обсушуємо рушником. Pime цибулю і свіжий.

2. У глибокій каструльці з товстими стінками прогреваем рослинне масло, і відправляємо курочку підсмажитися.

3. Тим часом нарізаємо лук, і відправимо до курки.

4. Коли і цибулю і курка вже трохи зарумянятся, - вливаємо сметану, додамо сіль і перець, перемішаємо.

5. Тушкуємо під кришкою на маленькому вогні 40-50 хвилин.