Курка, тушкована з овочами в сметані
(покроковий рецепт з фото)
Гаряче блюдо для вечері. Сметана зробила курочку ніжнішою, соковитою з приємним вершковим смаком.
Для цієї страви потрібно взяти будь-які сезонні овочі, свіжу курятину і сметану. Все порізати, скласти в мультиварку і тушкувати. Готово!
- Картопля - 300 грам
- Морква - 100 грам
- Кабачок - 300 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 300 грам
- Курка - 700 грам
- Крем - 100 грам
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
Приготуємо продукти.
Всі овочі миємо, очищаємо. З помідора знімаємо шкірку. І ріжемо не надто великими шматочками.
М'ясо куряче потрібно дуже ретельно вимити, видалити залишки жиру, пір'я. Порізати на порційні шматочки.
Складаємо в каструлю овочі, м'ясо, сіль, додаємо чорний мелений перець або інші улюблені спеції. Я завжди додаю орегано або майоран. Можна прованські трави включити. Заправити сметаною все, перемішати.
Тушкуємо в режимі "плов" або "суп" 40 хвилин. За цей час і овочі і курочка будуть готові.
Курка, тушкована з овочами в сметані, готова. Приємного!