Рецепт Курка, тушкована в сметані з часником фото

Курка, тушкована в сметані з часником
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Молочні продукти , Птах , Курка
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 50 хв.

Хочу з вами поділитися своєю знахідкою - оригінальним рецептом приготування курки, тушкованої в сметані з часником! виходить ніжна, таїть у роті курка під шаром хрустких крекерів. Дуже смачно!

Опис приготування:

Розповім вам, як приготувати курку, тушковану в сметані з часником, та не просту, а під хрусткою скоринкою! Ця страва дійсно варте вашої уваги: верхній щільний шар створює нібито"кришку" , під якою вона готується, як на пару! В цьому, я так зрозуміла, і полягає секрет неймовірної ніжності страви, спробуйте самі!

  • Куряче філе - 400 грам
  • Крекери - 400 грам (несолодкі. Підійдуть і хлібці, і сухарики)
  • Крем - 200 грам
  • Вершкове масло - 50 грам
  • Часник - 1 штука(1 середня головка )
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Кунжут чорний - 1 Ст. Ложка
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Спеції - 1 За смаком
курка, тушкована в сметані з часником - фото крок 1
1. Спочатку - підготовчий етап. Курку розморозимо, наріжемо шматочками, змішаємо з тиском часником, спеціями і сметаною. Нехай маринується годину. Крекери перетираємо руками разом з розм'якшеним маслом, додамо кунжут.
курка, тушкована в сметані з часником - фото крок 2
2. Викладаємо у форму на дно підготовлену курку разом з маринадом, скроплюємо її соусом з лимонного соку і соєвого соусу.
курка, тушкована в сметані з часником - фото крок 3
3. Викладаємо зверху шар крекерів. Якщо залишився соус, теж збризніть їм, відправимо в духовку запікатися на 40 хвилин при 200 градусах.
курка, тушкована в сметані з часником - фото крок 4
4. От і все! Смачного!

Схожі рецепти