Рецепт Курка по-паризькі фото

Курка по-паризькі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Те особливе почуття, коли ти чекаєш блюдо з духовки. Яким воно вийде? Якою буде аромат? Пропеклося воно всередині чи ні? Якщо слідувати цій інструкції, то у вас буде прекрасний результат.

Вивчіть, як приготувати курку по-паризькі, і спробуйте смак Франції. Тут представлений типовий гарнір і соус, які подаються майже в кожному бістро або кафе в цьому місті. Страва не таке складне, як може здатися. Воно підійде для романтичного вечора або для свята на невелику компанію.

  • Luk-salotų - 1 штука
  • Куряча грудка - 2 штуки
  • Зелена цибуля, перо - 6 штук
  • Вершкове масло - 10 грам
  • Пармезан - 30 грам
  • Морква - 240 грам
  • Цукор коричневий - 15 грам
  • Картопля - 360 грам
  • Соус "деміглас" - 2 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 1 Чайна ложка
  • Крем - 120 грам
курка по-паризькі - фото крок 1
1. Для початку очистіть, помийте і наріжте кружальцями картоплю. Відваріть його в киплячій підсоленій воді протягом 9 хвилин. Потім воду злийте. В цей же час дрібно наріжте обидва види цибулі. Моркву наріжте по діагоналі.
курка по-паризькі - фото крок 2
2. Грудку натріть сіллю і перцем. Обсмажте його з 1 немає. Ложкою олії протягом 3-х хвилин на одній стороні і ще 2-х хвилин на інший. Потім перекладіть курку на деко з фольгою. Запікайте її в такому вигляді 20 хвилин в духовці при 200 градусах.
курка по-паризькі - фото крок 3
3. Поки курка запікається, підготуйте картопля. Перемішайте його з половиною цибулі-шалот. Додайте сметану, сіль, перець. Зверху натріть сир. Надішліть картопля запікатися в духовку на 20 хвилин. Потім зверху всипте зелену цибулю.
курка по-паризькі - фото крок 4
4. Тепер займіться морквою. Викладіть її в сотейник разом з цукром, вершковим маслом, сіллю, перцем і влийте воду (100 мл). Доведіть суміш до кипіння і варіть 7 хвилин. Потім зробіть вогонь тихіше і дайте моркви заглазированную протягом 6 хвилин.
курка по-паризькі - фото крок 5
5. Зробіть соус. У сотейнику доведіть до кипіння "деміглас", 60 мл води, Luk-salotų. Потім варите суміш 2 хвилини, помішуючи.
курка по-паризькі - фото крок 6
6. Подавайте курку з картоплею та морквою. Поруч додайте соус. Смачного!

Схожі рецепти