Рецепт Курка по-італійськи (Kaččiatore) фото

Курка по-італійськи (Kaččiatore)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.

Представляю вам рецепт, як приготувати курку по-італійськи (Kaččiatore), курка по-мисливські. Давним давно, коли бідний люд не мав права полювати, то придумав собі це блюдо з домашньої птиці.

Опис приготування:

Готується Каччіаторе дуже швидко і легко. Італійці також іноді додають в це блюдо трохи білого вина при гасінні. Курка виходить ніжною і дуже смачною. Подавати можна з пастою (макаронними виробами), полентой, рисом або скибкою домашнього хліба. Приємних вам клопоту на кухні!

  • Куряче м'ясо - 500 грам (грудка, файл або стегна)
  • Цибуля - 150 грам
  • Часник - 4 зубчики
  • Томати консервовані - 200 грам
  • Томатне пюре (сік) - 200 мілілітрів
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Розмарин свіжий - 1 штука (або орегано)
  • Сіль - За смаком
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Перець мелений - За смаком
курка по-італійськи (Kaččiatore) - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Куряче м'ясо поріжте на кубики, поперчіть і посоліть за смаком, полийте оливковою олією. Цибуля, часник очистіть.
курка по-італійськи (Kaččiatore) - фото крок 2
Розігрійте на сковороді олію з ароматними травами, обсмажте шматочки курячого м'яса по 3-4 хвилини з кожного боку до рум'яної скоринки. Викладіть поки м'ясо на тарілку.
курка по-італійськи (Kaččiatore) - фото крок 3
На маслі, що залишилося обсмажте подрібнену цибулю і часник.
курка по-італійськи (Kaččiatore) - фото крок 4
Зніміть шкірку з томатів, і, придавлюючи їх лопаткою на сковороді, обсмажте 2 хвилини.
курка по-італійськи (Kaččiatore) - фото крок 5
Поверніть в сковороду куряче м'ясо, перемішайте. Залийте томатним соком / пюре від консервованих помідорів, сіль за смаком. При необхідності додайте цукор за смаком, помідори можуть надати зайву кислоту. Доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і готуйте ще 15 хвилин.
курка по-італійськи (Kaččiatore) - фото крок 6
Подавайте блюдо до столу гарячим. Смачного!

Схожі рецепти